Aviu, dia 20, toca la recepta Del blog al plat, i aquest mes hem hagut de remenar el blog de Les Receptes de StHilari. El blog de l'Alfons és de referència per a mi, ho miro molt i ho copio molt. M'ha estat difícil triar una recepta, totes són sensacionals, però atenent als ingredients que tenia a casa he optat per aquest postre. Boníssim!!!!
Despatxeu ( per unes 6 copes) diu l'Alfons
1 iogurt
30 cc. crema de llet
1 poma golden
1 poma granny-smith
½ l. d’aigua
Suc de llimona i sucre
Per l’escuma de iogurt: Barregeu el iogurt i la crema de llet amb una mica de sucre i ompliu-ne el sifó Carregueu-lo amb un cartutx de gas i deixeu-lo reposar a la nevera en posició horitzontal.
Per la sopa de poma. Poseu a bullir en el ½ l d’aigua, la poma granny-smith tallada a octaus amb unes gotes de suc llimona, durant uns deu minuts . Després juntament amb un rajolí de crema de llet ho tritureu tot. Afegiu-hi més aigua si queda molt espessa
Per caramel.litzar les pomes. Poseu sucre en una paella . Quan es fongui afegiu-hi trossos de poma golden .
Muntatge
Ompliu el fons de la copa amb la sopa de poma, incorporeu-hi l’escuma de iogurt i poseu-hi a sobre trossos de poma caramel-litzada i .....gaudiu-ho de gust.
Ho hem gaudit i ens ha agradat moltíssim!!! Gràcies, Alfons!