06 diciembre 2014
Remenat de carbassó, porro i gambes
Tenia preparada aquesta entrada pel gran recapte, però no vaig poder publicar-la.
El recapte enguany a estat un èxit, som els millors!!!! i el Banc dels Aliments de Catalunya està a vesar. No obstant això, com que hi ha moltíssimes persones en situació de precarietat, cal seguir ajudant ja que de moment, no veiem que la situació pugui canviar, si no donem nosaltres una empenteta per a que així sigui. La haurem de donar, no?
Aquest remenat és un producte dels aliments de fons de nevera, o sigui, de lo que sempre queda al fons dels calaixos.
Amb dos carbassons, un porro, una patata, un grapadet de gambes del congelador i tres ous, pots sopar molt bé, econòmic i calentet. Un trocet de pa per acompanyar i com diu l'Arguiñano, un 10!!!!
Amb una mica d'oli sofregir el porro talladet en juliana, afegir la patata i els carbassons tallats a daus i saltejar tot junt. Abans d'incorporar els ous posar-hi les gambes i dexeu-les uns segons fins que canviïn de color.
Vaig aprendre d'en Isma Prados un truquillo: tirar els ous sencers, sense batre, esperar una mica fins que comenci a cuallar la clara i aleshores remenar i trancar el rovell. D'aquesta manera tens el remenat de dos colors.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Encara que no tinguessis temps llavors, val la pena que l'hagis posat, aquest remenat, per fer-nos salivera perquè sembla ben bo! Un èxit, el Gran Recapte, i l'any que ve encara millor!! Petons
ResponderEliminarTant de bó no fos necessari el Banc d'Aliments, però de moment toca ajudar sempre que es pugui.
ResponderEliminarUna bona recepta amb el truquet del Isma Prados.
Petons.
Un plat que faig bastant, amb la resta de verdures de la nevera.
ResponderEliminarQuasi sempre el faig també amb porro, carbassó i patata, està boníssim.
Petonets guapa!!!!!!
que bons els remenats, i si són al punt encara més! petons
ResponderEliminar