20 enero 2015
Copa d'escuma de iogurt i pomes caramelitzades
Aviu, dia 20, toca la recepta Del blog al plat, i aquest mes hem hagut de remenar el blog de Les Receptes de StHilari. El blog de l'Alfons és de referència per a mi, ho miro molt i ho copio molt. M'ha estat difícil triar una recepta, totes són sensacionals, però atenent als ingredients que tenia a casa he optat per aquest postre. Boníssim!!!!
Despatxeu ( per unes 6 copes) diu l'Alfons
1 iogurt
30 cc. crema de llet
1 poma golden
1 poma granny-smith
½ l. d’aigua
Suc de llimona i sucre
Per l’escuma de iogurt: Barregeu el iogurt i la crema de llet amb una mica de sucre i ompliu-ne el sifó Carregueu-lo amb un cartutx de gas i deixeu-lo reposar a la nevera en posició horitzontal.
Per la sopa de poma. Poseu a bullir en el ½ l d’aigua, la poma granny-smith tallada a octaus amb unes gotes de suc llimona, durant uns deu minuts . Després juntament amb un rajolí de crema de llet ho tritureu tot. Afegiu-hi més aigua si queda molt espessa
Per caramel.litzar les pomes. Poseu sucre en una paella . Quan es fongui afegiu-hi trossos de poma golden .
Muntatge
Ompliu el fons de la copa amb la sopa de poma, incorporeu-hi l’escuma de iogurt i poseu-hi a sobre trossos de poma caramel-litzada i .....gaudiu-ho de gust.
Ho hem gaudit i ens ha agradat moltíssim!!! Gràcies, Alfons!
Etiquetas:
Del blog al plat,
Postres
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
M'encanta el 'despatxeu' de l'Alfons :)
ResponderEliminarUna combinació deliciosa i super elegant!
Moltes gràcies Marylou!, aquest postre l'hauré de fer, ha de ser finíssim!.
ResponderEliminarPots posar l'enllaç al meu blog?, merci guapa i gràcies per participar sempre!!!
Una molt bona combinació!!
ResponderEliminarPetons
Ja ho crec que és difícil haver de triar una de les seves receptes! Aquesta és boníssima!
ResponderEliminarPetons
s'ha fet ben difícil la tria... ! aquests gotets han de ser bons, bons!
ResponderEliminarQuina bona manera d'acabar un dinar, unes bones copes!
ResponderEliminarPetons.
Has triat unes postres bonissimes!!! les copes fan molt de goig. Una abraçada!!!
ResponderEliminarNyam, Nyam...no sé que té d´especial la poma i el iogurt que casen molt bé. I el gustet que li dóna el caramel se l'haurien d´inventar si no existís. Molt maca la decoració.
ResponderEliminarM'encanta la combinació de fruita i iogurt!!
ResponderEliminarUna altre idea per el sifó!
petonets guapa
Mmmmmmmmmmmm! que bo iogurt i pomes caramelitzades
ResponderEliminarConxita
http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/
Aquesta recepta l'has "despatxada" amb un 10!! ;-)) .....'han quedat unes copes espectaculars i costa poc d'imaginar que varen triumfar a casa teva!!
ResponderEliminarGràcies per participar
Una abraçada
Aquestes pomes caramelitzades acompanyades de l'escuma de iogut han d'estar impressionants! Una abraçada!
ResponderEliminarBoníssimes i ideals per unes postres de festa!! una abraçada!
ResponderEliminarhttp://aracuina.blogspot.com.es/