Aquest mes es tractava de remenar el blog de la Sión Fem un mos. No calia remenar gaire doncs el segueixo de ben a prop. Les receptes de la Sión m'agraden totes, les fotos del Miguel m'encanten, fan un tàndem esplèndid... Una abraçada a tots dos!!
Aquest arròs de muntanya amb alguna variació ens el vam menjar la setmana passada. No vam posar bolets perque al meu fill no li agraden i no vaig fer sofregit ja que tenia el brou Aneto con sofrito de carne y verduras boníssim!
Ingredients:
1/2 conill tallat petit
1/4 de pollastre tallat petit
1 butifarra tallada petita
1 grapat de cargols bullits
Un grapat de pèssols
Uns brins de safrà
Arròs bomba
Oli d'oliva verge extra
Posem a torrar el safrà en un trosset de paper d'alumini, al costat de la flama de la cuina uns minuts.
A la paella amb l'oli ben calent, enrossim les carns salpebrades y la butifarra.
Tirem l'arròs li donem unes voltes i afegim els cargols, el brou bullent, els pèssols i el safrà i ho deixem tot bullint a foc viu durant 10 minuts, baixem el foc i deixem 6 o 7 minuts més.
Fora del foc, tapem i deixem reposar 2 minuts.
Segur que era boníssim...ara, si hagués vingut de convidada no t`hauria permès els cargols. Què bé que tinguessis el brou ja preparat...s'estalvia tant de temps!
ResponderEliminarAmb aquest brou tenim la feina molt avançada, heheh
ResponderEliminarMe'l vaig mirar aquest arròs però no el vaig fer pel tema dels caragols, però segur que és boníssim... si aquests animalets t'agraden :-)
PTNTS
Dolça
Per mi també sense cargols! I amb bolets! :)
ResponderEliminarUN arròs sensacional!
No dubto que sigui bo i menys fent-lo tu, ... però els caragols m'hi sobren...m'apunto a la de bolets...! petons
ResponderEliminarAquests arrossos sempre triomfen i més si el caldo es el d'Aneto que tanta feina ens treu i tan bé queda.
ResponderEliminarA mi treume el conill, la resta m'encanta, amb cargols inclossos.
Petons.
ResponderEliminarGracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
Un arròs fantàstic.
Gracies MaryLou
Aquest arrosset amb els cargols el trobo del més original!, mai hi havia vist cargols a l'arròs!!!, moltes gràcies per la teva constancia a participar!!!
ResponderEliminarPer a mi també un plat, m'agraden molt els arrossos .
ResponderEliminarPerò també sense cargols.
Veig que si no posem data, no ens veiem.
La veritat es que començo a tenir mono!!!!
Petons
ResponderEliminarMarylou; Un arrós de muntanya molt i molt il·lustrat.
Salutacions Marylou¡¡
ResponderEliminarMarylou; Un arrós de muntanya molt i molt il·lustrat.
Salutacions Marylou¡¡