15 abril 2015
Cigrons arrebossats
Els va posar l'Oscar (Starbase), em va agradar molt la idea d'en Xesco Bueno.
A la meva avia li encantaven aquells cigrons torrats que venien als quioscs de llaminadures i aquests es els semblen. M'ho han recordat...
Es un snack adictiu... cigrons cuits, enfarinats i fregits en oli ben roent... trets a paper absorbent amb un grapadet de sal, cruixents per fora i tendres per dins...
No els havia tastat mai i els faré moltes més vegades...
Etiquetas:
Aperitivos,
Legumbres
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Que buena idea! me apunto la receta! tienen muy buena pinta.
ResponderEliminarUn saludo!!
Els tastaré María. Jo els vaig fer una vegada al forn amb especies.
ResponderEliminarPetons.
Queden molt bons i fàcils de fer. Els tinc de tornar a fer, perquè no varem fer la foto.
ResponderEliminarPetons
M'ho apunto! Quina gran idea!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga