Recepta de tardor. Amb rossinyols i castanyes. Vaig probar de pelar les castanyes coent-les al microones i va anar prou bé.
Ingredients:
2 llamineres de porc
150 gr. de rossinyols
200 gr. de castanyes
3 cebes vermelles
1 tomàquet
3 grans d'all
1 got de vi blanc
Sal, pebre, oli d'oliva verge extra
Amb una cassola amb oli, daurar les llamineres salpebrades a foc fort. Afegir les cebes tallades a la juliana, els alls llaminats i el tomàquet tallat en brunoise i deixar que es vagi fent a foc baix. Quan estigui ben caramelitzada la verdura, treure la carn i reservar.
Triturar el sofregit, afegir-hi el got de vi i deixar coure fins que no faci olor d'alcohol. En aquest moment incorporar els rossinyols i les castanyes.
Tallar les llamineres en escalopines, afegir-les a la cassola, deixar uns minuts, remenant de quan en quan i ja està.
Per pelar les castanyes las vaig rentar bé, els hi vaig fer un tallet i les vaig posar en un bol, cobertas d'aigua al microones a máxima potencia durant 15 minuts.
Els estofats que porten castanyes m'encanten. Quina bona proposta, Maria!
ResponderEliminar
ResponderEliminarMaría; Quina bona olor que s'essén des de aquí...
Meravellosa proposta¡¡
per sucar-hi pa!
ResponderEliminarUn plat molt adecuat al temps de tardor.
ResponderEliminarLa llaminera es una de les carns mes agreides.
Si,si per sucar-hi força pa!!!!!
Petons
Un estofado con castañas, realmente apetecible!
ResponderEliminarBesotes
Un plat tardorenc dels que acostumen a agradar tothom quedant la carn molt tendre.
ResponderEliminarPetons.
Jo també pelo les castanyes així, de totes les maneres que he provat, és la que va millor.
ResponderEliminarUn guisat 100% de temporada!
plato divino! castañas y rosinyols de lujo, me apunto la receta que bueno por favor!
ResponderEliminarbesets
Silvia