Normalment, aquestes receptes tan senzilles són les que fan un bon dinar de familia. Aquesta també és del llibre de Ferràn Adrià.
Ingredients:
4 butifarres
400 grs. de xampinyons
4 grans d'all
1 branqueta de romaní
1 branqueta de farigola
Julivert
1 gotet de vi ranci
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre negre
Treura la pell de les botifarres i fer-ne com mandonguilles.
Enrossir-les amb una mica d'oli. Afegi-hi els alls pelats i esclafats, la farigola i el romaní. Ofegar-lo tot uns 5minuts.
Desglaçar amb el vi ranci i, si cal, amb una mica d'aigua.
Tallar el xampinyons per la meitat, salar-los al punt i saltejar-los en una paella amb una mica d'oli.
Afegir la botifarra als xampinyons i coure-ho tot uns 15 minuts.
Finalment tirar per sobre el julivert ben picat, la sal i el pebre negre acabat de moldre.
quina bona pintaaaaa
ResponderEliminarI és que els plats més senzills acostumen a ser els més bons!
ResponderEliminarUn plat que té l'èxit assegurat! Dinar de família que triomfa segur.
ResponderEliminarI tant que aquestes receptes senzilles sempre se agraeixen i recorden.
ResponderEliminarPetons.
Uau! fantàstic! no falla mai...Quan tornes de viatge i veus aquest plats aprecies tot més!
ResponderEliminarJa ho pots ben dir, una copeta de vi i un dinar de luxe.
ResponderEliminarMuas!