Ingredients:
4ous
320 ml d'oli de girasol
225 gr de farina
10 gr de llevat
350 gr de sucre moré
Polsim de sal
1 cullerada i mitja de canyella
400 gr de pastanaga ratllada
125 gr de nous partides per la meitat
Barrejar la farina tamisada amb el llevat i reservar.
Engreixar i enfarinar el motlle.
Batre en un bol el sucre, l'oli, la canyella, la sal i els ous sencers, fins que estigui tot ben barrejat.
Anar afegint-hi la farina mica en mica batent fins que no es vegi res de blanc de la farina.
Incorporar la pastanaga ratllada i seguir remenant però ara amb una llengua. Afegir les nous i continuar barrejant-ho amb la llengua.
Passar-ho al motlle i enfornar durant 45 minuts a 180º amb el forn pre-escalfat.
La pastanaga fa que quedi una coca molt més melosa i humida, oi? Amb la canyella i les nous, ha de quedar super gustosa.
ResponderEliminarTé molt bon color i segur que és boníssim, Marylou!! petons
ResponderEliminarLa recepta li va passar una companya de la feina a l’Eva. És un pastis que surt molt bo, com ja saps a l’ Alexei li agraden poques coses dolces, però aquest pastis si que demana que li faci. Felip
ResponderEliminarDoncs prenc nota perque ja fa temps que tinc ganes de fer-ne un de pastanaga! ^^
ResponderEliminarque bona!! seria genial per un berenar sa i natural!! apuntat! petons
ResponderEliminarQuin coloret tan maco i un sabor molt bo amb la canyella.
ResponderEliminarPetons.
Encara no he fet mai un cake de pastanaga....aquest l¡apinto a pendents!!
ResponderEliminarPetonets.