Ingredientes:
500 gr. de carne picada (la mitad de cerdo y la mitad de ternera)
Déu ens dó ser catalans
per menjar bon pa amb tomàquet
amb un raig d'oli discret
i un pols de sal si fa falta;
pa de pagès si pot ser,
que és més saborós que els altres,
i tomàquet ben madur,
però que no ho sigui massa.
Déu ens dó un tall de pernil
o llonganissa ben ampla
perque acompanyin el pa
ben sucadet amb tomàquet;
pernil de bon mastegar,
llonganissa de la Plana,
que els osonencs en això
tenim molta nomenada.
Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per comparitr el que mengem
i fer petar la xerrada
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més agradable.
Miquel Martí i Pol
© Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner
Que bo, Marilu! M'has fet recordar quan era petita, la meva mare ens en feia! Des d'aleshores no n'he tornat a fer. Potser que m'hi posi, el teu pastisset fa molt bona pinta! Petons
ResponderEliminarApuntada! que resultón!
ResponderEliminarMuy rico y original.
ResponderEliminarBesinos
Un plat contundent, acompanyat d'una amanida.
ResponderEliminarMenjar fet.
jo també la he fet...la veritat es que faig un munt de receptes del Arguiñano, m'agrada molt la seva cuina
ResponderEliminarpetons
Aquest pastís sempre triomfa.
ResponderEliminarMuas!