La navidad que viene nuestra profesionalización ya será completa... esperamos!
La receta, es la misma que empleamos, aquí.
Las galleticas recien horneadas:
Bueno, no estaban mal, verdad?
Déu ens dó ser catalans
per menjar bon pa amb tomàquet
amb un raig d'oli discret
i un pols de sal si fa falta;
pa de pagès si pot ser,
que és més saborós que els altres,
i tomàquet ben madur,
però que no ho sigui massa.
Déu ens dó un tall de pernil
o llonganissa ben ampla
perque acompanyin el pa
ben sucadet amb tomàquet;
pernil de bon mastegar,
llonganissa de la Plana,
que els osonencs en això
tenim molta nomenada.
Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per comparitr el que mengem
i fer petar la xerrada
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més agradable.
Miquel Martí i Pol
© Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner
Us han quedat perfectes!
ResponderEliminarI els arbres són una monada :)
Están perfectas; una buena manera de comenzar el año, que, como tu dices, ojalá sea más justo para todos! Comencemos bien: Un abrazo!
ResponderEliminarComencemos bien y muy dulcemente. Quien pudiera pegarles un bocado a estas galletas tan apetitosas.
ResponderEliminarUn besote
Malament? Estan fantàstiques!! :)
ResponderEliminarMolt bon 2013
Xulissimes, les galetes !!!!!!
ResponderEliminarA mi m'encanta fer galetes, em relaxa moltíssim...
Petonets.
Són moníssimes!!!I segur que boníssimes!
ResponderEliminar