Ingredients:
150 g de farina d'ametlles
100 g de sucre
50 g de clara d'ou
Llimona (ratlladura)
Ametlles crues sense pell per decorar
Montar les clares amb el sucre fins aconseguir una merenga suau.
Barrejar la merenga amb l'ametlla i la ratlladura de la llimona.
Fer les galetes amb l'ajut d'una mànega pastissera.
Decorar cada galeta amb una ametlla crua pelada al capdamunt.
Coura'ls al forn a 160º durant uns 15-20 minuts, fins que siguin daurats.
T'han quedat molt bé, qualsevol dia les faig també.
ResponderEliminarQué bones amb el troç de xocolata.
Petons.
A mi també em van agradar molt.
ResponderEliminarpetons
Sencillas y ricas! tienen una pinta buenísima, me encantan los dulces con almendra.
ResponderEliminarQuina enveja!! Jo també volia anar al taller de la Mireia..... Tinc moltes ganes de fer els ametllats i a tu t'han quedat super bé!!! molt macos!!
ResponderEliminarLa pastisseria ja ho té això, és matemàtica pura. M'encanten els ametllats, tinc moltes ganes de fer-los!
ResponderEliminaraquest taller ja veig que va ser molt profitos.. aqiuests ametllats van directe a pendents..
ResponderEliminarTan quedat molt guapes!!!!!
ResponderEliminarPetons