25 septiembre 2012

Migas de pan

 
Las migas se hacen en invierno, normalmente, pero el otro día las recordé por algo que ví en la tele y como sea que tenía pan de días pasados me puse a la labor.

Ingredientes:

Pan asentado, no duro, duro
Bacon
ajos
aceite

Desmigar el pan, ponerlo en un bol y rociarlo con agua con sal. Taparlo con un paño húmedo y dejar reposar durante toda la noche.

En una sartén con suficiente  aceite  freir los ajos enteros y el bacon. Retirarlos y echar las migas. A fuego medio ir removiendo las migas de manera que se vayan quedando crujientes. Añadir el bacon y los ajos y servir.

12 comentarios:

  1. La recepta de migas la tinc pendent de fa temps, me les va fer una amiga, i em van agradar molt. Te molt bona pinta.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. que bones, jo n'he menjat dues vegades, a casa dels meus ex sogres...pero despres ja les podies cremar ja! quina bomba! petons

    ResponderEliminar
  3. En mi tierra natal (Cuenca), se comen con uvas, ¡qué cosa tan rica!

    ResponderEliminar
  4. Estoy encantada de haber conocido tu blog. Mi marido adora las migas y más desde que las comimos en Extremadura. Tu receta tiene muy buena pinta así que me quedo con la receta.
    Me he hecho seguidora para ver con que otras recetas me sorprendes. Si te interesa, puedes echarle un vistazo a mi blog a ver qué te parece.
    Un besito desde Las Palmas.

    ResponderEliminar
  5. Recordo de petita haver-ne menjat a Múrcia...molt bones.

    ResponderEliminar
  6. Jo les fai un xic diferents però que bones que son!!!! I has de provar d'acompanyar-les amb cansalada i raïm, mmmmm!
    Per cert, avui que plou és el dia ideal per menjar migas!!!
    petonets

    ResponderEliminar
  7. Saps que no he fet mai migas???
    Suposo que és cultural, però em sembla que hauré de posar-hi remei ;)

    ResponderEliminar
  8. Jo tampoc n'he fet mai, n'he menjat alguna vegada i m'han agradat!

    ResponderEliminar
  9. Jo tampoc he fet mai les migas i sempre que les he provat, m'han agradat...Será questió de`posar fil a a agulla...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  10. Hol aguapa tu

    Recordo de petita que la meva iaia en feia, estan molt bones, però mai les he preparat, copio, copien, copiaren, la teva formula vale ?

    molts gràcies per recordar-nos aquesta tant antiga recepta, quasi obligada pel pas del temps

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  11. Molt bones les migas, fa temps que no faig.
    Aixó que la meva mare feia molt sobint.
    Un dia d'aquest en farè.
    Petons

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO