Ingredientes:
Pan asentado, no duro, duro
Bacon
ajos
aceite
Desmigar el pan, ponerlo en un bol y rociarlo con agua con sal. Taparlo con un paño húmedo y dejar reposar durante toda la noche.
En una sartén con suficiente aceite freir los ajos enteros y el bacon. Retirarlos y echar las migas. A fuego medio ir removiendo las migas de manera que se vayan quedando crujientes. Añadir el bacon y los ajos y servir.
La recepta de migas la tinc pendent de fa temps, me les va fer una amiga, i em van agradar molt. Te molt bona pinta.
ResponderEliminarUna abraçada
Que ricas!
ResponderEliminarque bones, jo n'he menjat dues vegades, a casa dels meus ex sogres...pero despres ja les podies cremar ja! quina bomba! petons
ResponderEliminarEn mi tierra natal (Cuenca), se comen con uvas, ¡qué cosa tan rica!
ResponderEliminarEstoy encantada de haber conocido tu blog. Mi marido adora las migas y más desde que las comimos en Extremadura. Tu receta tiene muy buena pinta así que me quedo con la receta.
ResponderEliminarMe he hecho seguidora para ver con que otras recetas me sorprendes. Si te interesa, puedes echarle un vistazo a mi blog a ver qué te parece.
Un besito desde Las Palmas.
Recordo de petita haver-ne menjat a Múrcia...molt bones.
ResponderEliminarJo les fai un xic diferents però que bones que son!!!! I has de provar d'acompanyar-les amb cansalada i raïm, mmmmm!
ResponderEliminarPer cert, avui que plou és el dia ideal per menjar migas!!!
petonets
Saps que no he fet mai migas???
ResponderEliminarSuposo que és cultural, però em sembla que hauré de posar-hi remei ;)
Jo tampoc n'he fet mai, n'he menjat alguna vegada i m'han agradat!
ResponderEliminarJo tampoc he fet mai les migas i sempre que les he provat, m'han agradat...Será questió de`posar fil a a agulla...
ResponderEliminarPetonets.
Hol aguapa tu
ResponderEliminarRecordo de petita que la meva iaia en feia, estan molt bones, però mai les he preparat, copio, copien, copiaren, la teva formula vale ?
molts gràcies per recordar-nos aquesta tant antiga recepta, quasi obligada pel pas del temps
mil petonets Susanna
Molt bones les migas, fa temps que no faig.
ResponderEliminarAixó que la meva mare feia molt sobint.
Un dia d'aquest en farè.
Petons