20 julio 2015
Repápalos de Extremadura - Del blog al plat
Una vegada més acudeixo a la cita de la Mercè, del blog al plat. Aquest mes tocava remenar el blog de l'Oscar, De cuina.net.
És un blog de referència per a mí des del principi, dificilment em perdo algún dels seus posts no sempre de receptes, però sempre divulgatius i molt ben documentats. Ho explica tot, fins i tot el més sérios, amb aquesta espurna satírica que tenen les persones intel·ligents... No deixis de fer-ho, Oscar, aprenem molt amb el teu treball.
He triat una recepta que sempre em va fer molta gràcia i fa molt que pensava fer-la Repápalos de Extremadura que fa la seva mare.
He fet un "corta y pega" de la seva recepta, perquè és com ho explica la mare que en definitiva és la que sap com va el tema...
Ingredients:
Pan duro. contra más duro mejor. mas o menos que la cantidad de la foto.
2 huevos
leche
chorizo
ceba tendra
Procediment:
Romper el pan y ponerlo en remojo con la leche.
Quitar el exceso de leche cuando ya esté blando. Si se calcula bien, solo hay que escurrirlo.
Añadir la çeba ratllada
picar el chorizo -en este caso es extremeño- en cachito y mezclar.
Batir dos huevos y añadir.
Yo lo puse un rato en el frigo.
En una sarten con aceite de oliva caliente, ir añadiendo con una chucara la masa, que sin ser líquida ha de queda tova. Quedan mas jugosos.
Ens han agradat, els tornarem a fer amb qualsevol altre ingredient, fins i tot he vist que els fan dolços, s'haurà de provar.
Etiquetas:
Del blog al plat,
varios
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No havia sentit aquest nom de repápalos, els tindrem que provar.
ResponderEliminarQue tal el caloret?
Petons
ostres quina gràcia! si és que cada lloc té la seva propia gastronomia. Aquí, com bé saps, el pa amb tomàquet! petons guapa i a disfrutar!
ResponderEliminarPensava que era un plat dolç, però ja veig que es un plat per reaprofitar el pa i que a sobre amb el xoriço ha de quedar molt bo.
ResponderEliminarPetons.
quina imaginació, que original i que bo!, aquest tipus de cuina m 'agrada moltíssim!, gràcies per participar!, ara vacances fins a setembre!
ResponderEliminarTot lo que porta xoricillo suena a pueblo y a mojar pan!! Mare de Déu!
ResponderEliminarSempre és interessant conèixer la manera de cuinar d'altres llocs. A veure si aviat veiem la versió dolça al teu blog! Salutacions! Anna de retallsdecuina.cat
ResponderEliminar