Ingredients:
2 endívies
Aigua, sal i llimona
1 ceba
1 tomàquet
50 gr de pernil salat
50 gr de bacon
50 ml de llet
50 gr de formatge ratllat
pa ratllat
1 gra d'all
Unes fulles de julivert
Es posen les endívies a bullir amb l'aigua i un raig de llimona, durant 10 minuts. Es treuen, s'escorren, es parteixen per la meitat i es reserven.
Picar a la picadora el pernil, el bacon, la ceba i el tomàquet.
En un bol s'hi aboca la llet i es barreja amb el formatge, el pa ratllat, l'all i el juliver tallat petit.
Aquesta barreja s'ajunta amb la primera.
Es disposa la meitat de la preparació a la safata de forn, a sobre s'hi col·loquen les endívies i la resta de la barreja.
Gratinar durant 10 minuts aproximadament.
No he cuinat mai les endívies, fan molt bona pinta!! petons
ResponderEliminarTe han quedado con muy buena pinta!! yo tampoco las he cocinado nunca, en casa nos gusta comerlas crudas con salsa roquefort por encima, pero las tuyas, me an gustado mucho, asi que me apunto la receta!
ResponderEliminarUn saludo!!
M'encanta que hagis escollit aquesta recepta, són unes endívies ben diferents, t'han quedat precioses tan rossetes, gràcies! Una abraçada!
ResponderEliminarTenen una pinta extraordinària. Bona proposta
ResponderEliminara mi em "xoca" això de fer les endivies calentes!, a jutjar per la foto i la recepta hauré de fer-les!. Moltes gràcies, com sempre, per la teva fidelitat a la proposta!, fins al maig!
ResponderEliminarUna recepta molt ben triada pel repte d´aquest mes!!! Unes endivies cuinades amb bons ingredients. Bona setmana!
ResponderEliminarUna recepta molt ben triada pel repte d´aquest mes!!! Unes endivies cuinades amb bons ingredients. Bona setmana!
ResponderEliminarUna recepta molt ben triada pel repte d´aquest mes!!! Unes endivies cuinades amb bons ingredients. Bona setmana!
ResponderEliminarEs la falta de costum de menjar-les cuinades, i es veuen ben bones.
ResponderEliminarPetons.
Endivies calentes! què bé! La trobo bastant assequible per fer-me unplat per mi sola...Passa ala llista de pendents. Han de ser fortes no aquestes endivies per aguantar el gratinat i demés oi?
ResponderEliminarHe fet endívies a la planxa, però bullides mai.
ResponderEliminarTindre que provar-les.
Fan mol bona pinta gratinades.
Petonets.
No les he menjades mai cuinades! Però amb aquest acompanyament si m'animaria a tastar-es! Segur! Una abraçada!
ResponderEliminarm'encanta la recepta! Jo també faig unes endívies al forn, però ben diferents a aquestes. M'apunto aquesta recepta que ha de quedar molt gustosa.
ResponderEliminar