Primer vaig veure la recepta de Josep, de Menja de Bacallà, ell ha fet la recepta del romanescu, tan maco;
la que va triar la Gloria de No tot son postres...a la cuina, milfulls de patata y baldana, no coneixia jo la baldana...:
La Mercè, de Destapant Cassoles va fer també el gratinat de patates i botifarró, gràcies Mercè!!:
L'Alfons, de Les Receptes de StHilari, ha fet les croquetes de calçot amb la seva salsa, la seva presentació de 10:
La Isabel, de La cuina de la Isabel, ha fet la truita de bacallà, amb pa amb tomàquet. Me la imagino dintre de la carmanyola dels avis pels que va a cuinar cada setmana... pels que procura cuinar variat i sà. Gràcies, Isabel, per la teva solidaritat, tant necessaria en aquest temps...:
La Núria de Endrapasants, ha fet aquestes cloisses a la marinera, bones, oi?:
La Júlia, de La Júlia a la cuina, ha triat la llet fregida, què bona...:
La Sussi, de Ara Cuina, ha fet el xató de la mare del meu amic Vicenç, bona tría, és el millor:
La Cristina, de Crijoarmael, ha fet les quelites, galetes d'inca, espero que els hi hagin agradat a l'Elia:
La Gemma, de Cuinant a Canet, també ha fet les quelites, què fàcils i què bones, oi?:
La Gemma, de La Cuina de Casa, ha triat el torró de núvia, pensava que algú el faria, i que podria ser ella, m'ha fet ilu:
La Joaquina, de La Cocina de los Inventos, ha fet aquest boníssims bollos suizos y medias noches:
La Teresa, de Com a Casa Res, ha triat també el romanescu, tan mono i tan bó:
L'Anna de Retalls de Cuina ha fer aquest canalons de xampinyons i carbassó tan macos:
El fogons del 1r 4a, ha triat també les quelites, gran èxit aquestes galetes:
L'Olga, de La Cuina de l'Olga, també ha preparat la truita de bacallà, ella amb carbassó, amb molt bona pinta:
La Conxita, de Al Pot Petit... ha cuinat les cloïsses en salsa verda, bones, bones...:
La Carme de All i Julivert ha fet la crema de mandarines, uns potets moníssims:
La Cristina, de Bufet de Postres, ha triat un flam, el de poma, boníssim i amb presentació "pofesional":
L'Anna de Xicuina, ha fet unes carxofes farcides de la Mireia Carbó, que no fallan mai:
Finalment del blog Bel & Idea'm a fet el pa de pessic en pot de vidre, per un esmorzar d'aniversari:
Uffff, no havia fet mai un post tan llarg!! Un aplaudiment fort per a tots.
Us agraeixo molt, però molt, la vostra participació, això és casa vostra, us espero sempre...
Yuuupiii!!!
ResponderEliminarVeig que les quelites han triomfat, les provaré de fer!!
ResponderEliminarGràcies a tu per tenir un blog tan i tan maco!!
Que guapa i agraïda, tu t'ho mereixes.
ResponderEliminarPetons i l'abraçada quan ens veiem que no te la perdono!!!!!!!
Espectacular el recull! Enhorabona a tots!
ResponderEliminarI em guardo el cupó de l'abraçada pel proper dia que ens veiem :)
Quina il.lusió més gran veure tantes receptes teves, olé, olé, t'ho mereixes maca!!
ResponderEliminarLes quelitas fa temps que les tinc apuntades a la llarga llista de pendents, a veure si les faig aviat que en tinc ganes.
Petons.
Deu fer molta il·lusió un recull de receptes pròpies fetes pels altres blocaires. Es nota l'admiració per la feina ben feta.
ResponderEliminarUn petonàs
Marylou, ho reconec, soc un desastre. Però quan les coses no rutllen com un vol no es pot acudir a tot.
ResponderEliminarTot i això, no vol dir, ni molt menys, que no et tingui un gran apreci i que no segueixi el teu blog,eh! que si que ho faig!!
Petons i mil disculpes a tu i a la Mercè.
Va ser un plaer remenar i remenar pel blog, havien moltes candidates però siiii les Quelites van guanyar i ja han tornat a caure. Gracies api!!!
ResponderEliminarMuas