20 noviembre 2014
Filet de porc amb salsa de paté - Del blog al plat
Aquest mes la recepta del Blog al plat l'havíem de buscar al blog Fam de cuina. No ho coneixia i m'agradat molt.
Donant-li voltes, hi ha moltes receptes i molt bones, he triat aquesta, és fàcil i resultona! i amb ella participo al reto que la Mercè ens planteja.
Ingredients:
Dues llamineres de porc
200 ml de nata líquida
una llauna de paté
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre
Formatge ratllat (opcional)
Netejar bé les llamineres, traient les parts blanques. Tallar en medallons i salpebrar.
Fregir els medallons (no s'han de fer massa perquè la carn no s'assequi)
Posar la carn en una safata de forn.
Barrejar amb la batedora la nata, el paté de la llauna i l'oli que hagi quedat a la paella, fins que quedi ben lligat.
Afegir la salsa per sobre de la carn.
Posar al forn preescalfat a 200º uns 8 o 10 minuts.
En cas d'afeixir formatge ratllat (jo no he posat) gratinar un parell de minuts.
Etiquetas:
Carnes,
Del blog al plat
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Marylou,
ResponderEliminarEm sembla una recepte molt gustosa i sense complicacions.
Una mica de pa per sucar amb la salsa no hi aniria gens malament.
Una abraçada.
Molt bona aportació, jo aquest mes no he arribat a temps, aviam la propera
ResponderEliminarMuas
Tota una reepta digne d'una cuinera com tú!, de cassola i "saber fer"!. Segur no vau deixar ni una mica de salseta...oi?. Gràcies per la teva fidelitat a totes les propostes!. T'espero al desembre!
ResponderEliminarUna salsa que demana pa i una recepta que es veu fàcil de fer, per triomfar sense despentinar-se.
ResponderEliminarPetons.
Ha d´estar de rechupete! la salsa deu millorar molt la llaminera..
ResponderEliminarA través del comentari he vingut a xafardejar la teva ;) molt i molt bona i ben fàcil de fer que s'agraeix!!
ResponderEliminarBona aportació la teva, Maria! Fa molt bona pinta!
ResponderEliminarPorta'm una mica de pa per sucar aquesta salseta!!! quina cosa tan bona.
ResponderEliminarUn petonàs
M'encante aquestes receptes fàcils de fer però que et fan quedar com una cuinera impressionant.Una recepta de sucar-hi pa, mai més ben dit!! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponderEliminar