11 septiembre 2014
Tatín de pera amb gelat de iogurt
Una recepta fàcil, com totes les tartes tatín, aquesta de pera feta per a maridar amb gelat de iogurt de La Fageda, insuperable.....
Ingredients:
1 làmina de pasta brisa (en aquest cas congelada)
9 peres conferènce
8 cullerades de sucre
Suc de mitja llimona
Cal pelar les peres i treure'ls el centre.
Posar en el motlle, al foc, el sucre amb el suc de llimona i deixar-ho enrosir, no gaire, no m'agrada amb molt de color.
Col·locar els trossos de pera de la manera que agradi, deixar-les uns minuts al foc sacsejant el motlle perquè no s'enganxin.
Fora del foc, tapar-les amb la pasta brisa i enfornar uns 20 minuts, a 180º amb el forn precalentat, o fins que la massa es vegi daurada.
Deixar refredar una mica, i encara tebia servir-la amb unes boles de gelat de iogurt.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Ha de quedar molt bo el tatín de pera amb el gelat de iogurt, molt suau i amb el contrast de temperatures, tot un encert.
ResponderEliminarPetons maca.
Uummm! això necessitava jo ahir per aguantar! si hagué sabut...jejeje
ResponderEliminarM'encanten totes les tatin... i la pera marida molt bé amb el gelat de iogurt,mmm....
ResponderEliminarA casa també ens agraden molt les tatin! aviat en tocarà alguna! ja et passaré alguna foto de la Fageda! petó
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ResponderEliminar