Ingredients:
200 gr de xampinyons
2 carxofes
100 gr de gambes congelades
1 porro
2 branques de julivert
1 ceba
1 copa de vi blanc
1 cullerada de mantega
1 cullerada de formatge ratllat grana padano.
Primer s'ha de preparar un brou amb els caps i les pells de les gambes. Se sofregeixen en una paella amb una mica d'oli, sal i pebre i quan hagin agafat color s'afegeix aigua, amb un porro i una mica de julivert per aconseguir un brou de gambes. Reservar.
Tallar el xampinyons i les carxofes en làmines. Reservar unes quantes làmines per fregir i adornar el plat.
Tallar la ceba en brunoise i fer-la a la paella a foc suau fins que estigui transparent. Afegir-hi les xampinyons i les carxofes i donar-hi unes voltes. Incorporar-hi el vi i deixar reduir. En aquest punt tirar-hi l'arròs i anar remenant fins que estigui perlat (una mica transparent), afegir-hi una mica del brou calent i seguir remenant. A poc a poc a mesura que ho vagi absorbint, anar afegint-hi el brou i remenant fins que l'arròs estigui fet. Una mica abans d'acabar posar les gambes, perquè no coguin en excès.
Una vegada fora del foc, tirar la mantega i el formatge ratllat i remenar-ho per última vegada.
Servir posant per damunt les làmines de xampinyons i de carxofes fregides que havíem reservat.
Em semble que el faré demà.
ResponderEliminarTinc tots els ingredients i pensava fer arròs.
Petons
Realment de diumenge. quina bona pinta MaryLou!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Arribo tard per aquest diumenge, però m'agradarà tastar-lo qualsevol altre dia.
ResponderEliminarPetons.
mmmmmmmm riquisimo Besos, Andrea de "Andreíta come de todo".
ResponderEliminarUn arròs ben gustós i bo!!! fins aviat!
ResponderEliminar