Ingredients:
4 carbassons
1 ceba tendra
100 grs. de xampinyons
100 grs. de gambes pelades
formatge ratllat
1 gotet de nata líquida
sal i pebre negre
oli d'oliva verge extra
Posar aigua en una olla, suficient com per a coure els carbassons, quan bulli afegir la sal i els carbassons i deixar-ho uns 20 minuts. Jo els he cuit traient-los el barretet. Una vegada tendres, posar-los a refredar en aigua gelada amb glassons, posar-los a escorrer i reservar.
Amb una cullereta buidar-los amb molta cura de no trencar-los. Reservar la polpa.
En una paella ampla, sofregir la ceba tendra ben picadeta, afegir els xampinyons també trossejats, la meitat de la polpa dels carbassons, salpebrar i afegir un gotet de nata, donar-hi unes voltes i farcir els carbassons. Posar per sobre formatge ratllat i gratinar-ho.
Presentar-lo amb el barretet que queda molt fashion...
De repente empiezan a extenderse ideas (madalenas, calabacines redondos) y nos encanta a todos... Un besote.
ResponderEliminar
ResponderEliminarHola amore!!!ya sabes cuanto me gustan tus entradas, pero hoy queria pedirte un favor, espero que no te moleste y no estar abusando de tu hospitalidad, pero me gustaria invitarte a mi Blog de mujeres y si te gusta te quedes y me acompañes. Un besito
oh, boníssims! I és una recepta que a l'estiu, menjada fresqueta, també deu ser ben bona, oi? Petons!
ResponderEliminar