Ingredients:
300 gr d'arròs bomba
12 sepietes petites o una gran trocejada
8 gambes pelades
50 gr de ceps secs (deshidratats)
2 l de fumet de peix
1 ceba grossa
1 pebrot
1 cullerada de sofregit de tomàquet
1 cullerada de picada base (all, julivert y oli)
Començar el sofregit amb oli d'oliva, la ceba i el pebrot tallats ben petits. Incorporar el tomàquet.
Afegir les sepietes i saltar-les.
Afegir els ceps previament remullats en mig got d'aigua (l'aigua del remull, colada s'afegeix al fumet)
Deixar ofegar durant tres minuts i tirar l'arròs tot seguit. Saltar-lo lleugerament.
He fet el fumet amb peix de roca bullit 20 minuts amb un porro i unes branques de julivert. He saltejat amb una paella amb oli d'oliva els caps i les pells de les gambes i ho he afegit al brou.
Incorporar el fumet ben calent a l'arròs i la cullerada de picada base.
Distribuir les gambes, rectificar de sal i deixar coure a foc lent uns 15 minuts.
Retirar del foc i deixar reposar 2 minutos abans de servir-lo.
Que serà que el arrossos, están sempre tant bons!!!!
ResponderEliminarUn arròs de peix i ceps deliciòs.
Petons
Un arròs per llepar-se els dits, que boooo !
ResponderEliminarPetons