17 noviembre 2012
Pastissets de dolç de poma
No havia fet mai pastissets, era una asignatura pendent, com moltes... però he de dir que amb aquesta recepta de la Mireia Carbó, ha estat una feina senzilla i un resultat exce·lent!
Ingredients:
600 gr de farina
250 ml d'oli d'oliva
125 ml de moscatell
50 ml d'anís sec
Farcit:
1. Cabell d'àngel
2. 250 gr de mató
125 gr de farina d'ametlles
1 ratlladura de llimona
1 rajolí de mel
Per empolvorar:
Sucre
Canyella en pols
Barrejar els líquids i afegir-los sobre la farina.
Treballar la massa fins aconseguir-ne una pilota
Fer petites porcions, estirar-les entre dos papers de forn i farcir es pastissets.
En aquest cas estàn farcits amb dolç de poma.
Coure'ls al forn ja calent, a 180º, fins que agafin color.
Servir-los empolvorats amb sucre i canyella molta barrejats.
Ingredients:
600 gr de farina
250 ml d'oli d'oliva
125 ml de moscatell
50 ml d'anís sec
Farcit:
1. Cabell d'àngel
2. 250 gr de mató
125 gr de farina d'ametlles
1 ratlladura de llimona
1 rajolí de mel
Per empolvorar:
Sucre
Canyella en pols
Barrejar els líquids i afegir-los sobre la farina.
Treballar la massa fins aconseguir-ne una pilota
Fer petites porcions, estirar-les entre dos papers de forn i farcir es pastissets.
En aquest cas estàn farcits amb dolç de poma.
Coure'ls al forn ja calent, a 180º, fins que agafin color.
Servir-los empolvorats amb sucre i canyella molta barrejats.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Que bons han d'estar, la veritat es que m'és díficil triar quin dels tres farcits m'agrada més!
ResponderEliminarUna abraçada
Que bons aquests pastissets i si són recepta de la Mireia segur que són un éxit!! Tinc moltes ganes de fer-los i pensant que tinc codonyat a la nevera potser m'animo a fer-los un dia d'aquests!
ResponderEliminarsemblen deliciosos! fan ganes d'agafar-ne un. A mi la poma calenta m'encanta!! una abraçada
ResponderEliminarBoníssima proposta. els pastissets sí que els he fet, però mai amb poma. M'ho apunto! petons
ResponderEliminarhummmmmmmmm que bons
ResponderEliminaroohh que bons!! segur que quan començes no pots parar oi?? petons
ResponderEliminarQue bons han d'estar aquests pastissets! Nosaltres tampoc no n'hem fet mai. Les receptes de la Mireia sempre acaba fent-les senzilles!
ResponderEliminarptns!!
Quina alternativa més bona...La poma és un clàssic que no falla mai en rebosteria. T'ha quedat preciosos.
ResponderEliminarJo els he fet amb mató i ens van encantar!
ResponderEliminarAmb dolç de poma també han de ser boníssims.
Hummmmm!!!
ResponderEliminarBonissims, fan una pinta......
Petons
Els pastissets m'agraden de tot!!! sóc llaminera... petó
ResponderEliminar