07 agosto 2012

LLet merengada


De l'últim taller de la Mireia Carbó.

Ingredients:

1 l de llet
6 cullerades de sucre (120 g)
1 branca de canyella
1 pell de llimona
3 clares d'ou
3 cullerades de sucre llustre ( 50g)
Canyella mòlta

Bullir la llet amb les sis cullerades de sucre, la branca de canyella i la pell de llimona.

Deixar-la refredar a temperatura ambient.

Retirar les aromes i posar la llet al congelador. Remenar de tant en tant.

Muntar les clares a punt de neu i abar afegint-hi el sucre llustre, a poc a poc, fins aconseguir una merenga.

Barrejar la llet ben freda amb la merenga.

Deixar-ho al congelador tot remenant de tant en tant, fins que quedi granissada.

Servir amb un polsim de canyella mòlta.


6 comentarios:

  1. Deliciosa y muy refrescante.

    Feliz semana

    ResponderEliminar
  2. La leche merengada (tanto helada como líquida) me parece de lo mas rica y refrescante.
    Petons

    JUEGO DE SABORES

    ResponderEliminar
  3. Me a gustado mucho tu receta, bueno como siempre. Sabes como sorprender con tu toque original.
    Un besazo

    ResponderEliminar
  4. Et prenc la recepta, amb el teu permis...,que al meu germá li encanta!!!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  5. Hola, m'havies espantat al veure a l'ultima entrada el que " este blog, ja no existe......
    Doncs al veure la recepta de la llet merengada he pogut respirar.
    Es una broma o qué ???????
    Petons i molt bones vacances

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO