Ingredients:
500 gr de mongetes de Santa Pau
300 gr de cloïses
1 gotet de vi blanc
Sal i pebre
1 cullerada d'all i julivert picat.
Tan senzill com:
Posar les mongetes en remull la nit abans i fer-les coure partint d'aigua freda, uns 40 minuts.
En una paella amb oli d'oliva verge extra, posar les coïses a obrir, amb all i julivert picat, un gotet de vi blanc, nomès comencin a obrir-se, salpebrar i abocar a les mongetes. Uns segons tot junt i servir.
I canten els àngles...
Jo sempre en tinc cuinades i congelades. Em sembla que ja tinc la idea per el dinar de dema!! Al meu marit li encanten!!
ResponderEliminarPetons
Ja fa uns quants mesos, cóm passa el temps!!
ResponderEliminarAmb cloïses estàn molt bones, queden molt suaus.
Petons.
Encara en tenies? Hem de repetir una altra sortida...qualsevol excusa serà benvinguda. Tinc molt bons records d´aquell dia.
ResponderEliminarEncara les tinc... ! no es faran malbé, oi? a veure si les faig, aquesta recepta m'agrada! petons
ResponderEliminarEncara les tinc... ! no es faran malbé, oi? a veure si les faig, aquesta recepta m'agrada! petons
ResponderEliminar