Lo trajo mi socio el viernes y después de mirarlo mucho, qué gracioso! y de darme mucha pena partirlo, lo he hecho con bechamel de trufa.
El romanescu de la foto, cortado en pequeñas "pagoditas" cocido al dente.
He hecho una bechamel con cebolla picada muy pochada en mantequilla, la harina y la leche. Cuando ha estado lista, le he rallado una trufa pequeña y he napado el romanescu.
Le he puesto un poco de queso rallado y a gratinar.
Sabe entre coliflor y brócoli, fino, fino...
Es molt bo, tot i que jo sempre mel menjo bullit i amb rai de bon oli!!
ResponderEliminarAmb aquesta beixamel deu d’estar boníssim
Petons
Quina preciositat!!! I deu ser boníssim.
ResponderEliminarLa verdad es que tiene muy buena pinta, tiene que estar muy bueno
ResponderEliminarSaludos, te sigo^^
No lo he probado, pero me pasa como a tí, lo encuentro tan bonito!! Lo probaré... Bss.
ResponderEliminarA casa gratinat agrada molt, però la propera vegada agafo la teva idea de fcar-hi trufa
ResponderEliminarMuas
Umm que bo i amb l'aroma a trufa superior!
ResponderEliminarEs un sabor suave el de esta verdura extraterrestre, jejeje.
ResponderEliminarMuy buena idea rallar una trufa encima de la bechamel, esta verdura tan bonita se lo merece.
Besos.
És preciosa i amb beixamel... boníssima!!
ResponderEliminarJo no n'he menjat mai però la meva filla el va tastar la setmana passada i em va dir que era molt fi, molt suau.
ResponderEliminarPreparat així ha d'estar boníssim!
Petons
Aquesta setmana al Cuines han fet una recepta amb romanescu. En ppi vaig pensar que era una salsa...però ja veus és un meteorit. Em pica molt la curiositat per assaborir-lo.
ResponderEliminarsi n'és de bonic aquest bròquil eh?, amb aquesta salsa tan aromàtica ha de ser boníssim!
ResponderEliminarMarylou, et deixo al meu correu i et demano et posis URGENTMENT en contacte amb mi per comentar-te una cosa,ok?, és que l'enllaç al teu correu no em funciona...
Es aquest: rinxolsants@gmail.com
SIUSPLAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
oh! quina bona idea fer-ho amb aquesta beixamel! ho provaré aviat!!
ResponderEliminarMira que n'és de bonic el romanescu! jo tampoc l'he provat mai però diuen que és molt fi, l'hem de provar! petó
ResponderEliminarHola, acabo de descobrir el teu blog a través a ser el blog destacat a Destapant Cassoles :)
ResponderEliminarEstan molt bé les teves receptes, tens un apartat per subscriuret'hi que no el veig?
Per cert vols que enllaçem els notres blogs, jo sóc dietista i tinc un blog de receptes també, entre altres temes gastronomics. És el Va de Teca, http://vadeteca.blogspot.com
Gràcies i bon cap de setmana!