24 octubre 2013

Blogs contra la fam 2013


Aquesta es ja la tercera edició de Blogs Contra la Fam i us convidem a participar en la difusió del Gran Recapte 2013 del Banc d’Aliments. Es tracta d'animar als nostres lectors a fer-se voluntaris i a participar amb les donacions d’aliments del Gran Recapte.
Per això proposem publicar a partir d’ara una entrada als nostres blogs on s'animi a col.laborar amb el Gran Recapte i alhora publicar una recepta senzilla i econòmica amb algun o alguns dels aliments que es recullen aquest any. Un cop publicada,  us animem  a comparti-la a la plana de Facebook creada per a la ocasió:


https://www.facebook.com/blogscontralafam

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra. El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes ersones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. El Gran Recapte d'Aliments al 2012 va recollir 2.727.000 kg en més de 1000 punts de recollida i vam comptar amb l'ajuda de 13.000 voluntaris.
La fita per a l'edició del 2013 és assolir 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 15.000 voluntaris.
Blogs Contra la Fam és un event nascut a al a xarxa per tal de promoure el Gran Recapte 2013 que durà a terme el Banc dels Aliments de Catalunya els dies 29 i 30 de novembre de 2013. Els blogs adherits publicarem una recepta barata i senzilla a partir d’avui mateix a la pàgina creada a Facebook.

Aquesta recepta ha d'estar centrada en algun dels aliments bàsics que recull el Banc dels Aliments, i en el post s'ha de linkar a aquesta entitat. Hem triat aquest format perquè volem que els nostres posts, a més de sensibilitzar els lectors per fer aportacions a la campanya, siguin també una font d'informació culinària pels que, usuaris o no del banc, emprin llegums, oli, pasta, llaunes, conserves...

També som presents a Twitter: si voleu parlar de nosaltres podeu fer servir els hashtags #blogscontralafam i #blogscontraelhambre. Aquest blog neix per recopilar totes les receptes que ens arribin, i donar continuitat així a la idea fora de Facebook.

https://www.facebook.com/blogscontralafam

 

1 comentario:

  1. Una iniciativa molt bonica, a veure si entre tots aconseguim el repte!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO