La receta aquí.
La receta aquí.
Déu ens dó ser catalans
per menjar bon pa amb tomàquet
amb un raig d'oli discret
i un pols de sal si fa falta;
pa de pagès si pot ser,
que és més saborós que els altres,
i tomàquet ben madur,
però que no ho sigui massa.
Déu ens dó un tall de pernil
o llonganissa ben ampla
perque acompanyin el pa
ben sucadet amb tomàquet;
pernil de bon mastegar,
llonganissa de la Plana,
que els osonencs en això
tenim molta nomenada.
Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per comparitr el que mengem
i fer petar la xerrada
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més agradable.
Miquel Martí i Pol
© Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner
Molt bona pinta. Les que vem menjar ahir no he fet foto.
ResponderEliminarPetons.
Què maques t'han quedat! aquest any no he fet la de fruites, però m'he quedat amb les ganes... petons
ResponderEliminarqina és millor....m'agraden totes! petons
ResponderEliminarQuina pinta que tenen les dues! Mmmmm
ResponderEliminarUmm, jo aquest any m'he animat a fer mi primera coca de Sant Joan. Per l'any que ve cau la de llardons, segur!! Molt bona pinta!!!!
ResponderEliminarSaludos
Luis (Así cocinamos en casa)