11 marzo 2013
Mousse de mascarpone i xocolata blanca amb maduixes i pebre verd
Una recepta de l'últim taller amb la Mireia Carbó, com sempre un èxit assegurat. Ens ha agradat molt i la repetirem, segur!
Ingredients:
100 g de mascarpone
180 g de xocolata blanca
150 g de nata líquida (35g de matèria grassa)
1 clara d'ou
Per a les maduixes:
200 g de maduixes
1 taronja
20 g de sucre morè
10 grans de pebre verd
Pebre negra mòlt
Anís sec
Galetes
Aixafar els grans de pebre verd i barrejar-lo amb el suc de la taronja, un pessic de pebre negre, el sucre morè i unes gotes d'anís.
Tallar les maduixes i deixar-les macerar una estona dins la preparació anterior.
Desfer la xocolata a bany maria.
Semi muntar la nata.
Muntar la clara a punt de neu.
Barrejat la xocolata amb el mascarpone, afegir-hi la nata i la clara amb molta cura, amb moviments suaus.
Disposar la mousse en copes i deixar a la nevera.
Servir acompanyades de les maduixes per sobre i les galetes esmicolades.
Ingredients:
100 g de mascarpone
180 g de xocolata blanca
150 g de nata líquida (35g de matèria grassa)
1 clara d'ou
Per a les maduixes:
200 g de maduixes
1 taronja
20 g de sucre morè
10 grans de pebre verd
Pebre negra mòlt
Anís sec
Galetes
Aixafar els grans de pebre verd i barrejar-lo amb el suc de la taronja, un pessic de pebre negre, el sucre morè i unes gotes d'anís.
Tallar les maduixes i deixar-les macerar una estona dins la preparació anterior.
Desfer la xocolata a bany maria.
Semi muntar la nata.
Muntar la clara a punt de neu.
Barrejat la xocolata amb el mascarpone, afegir-hi la nata i la clara amb molta cura, amb moviments suaus.
Disposar la mousse en copes i deixar a la nevera.
Servir acompanyades de les maduixes per sobre i les galetes esmicolades.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
pufff a mi aquest postre em xifla!! truca'm la propera vegada que el feu, que vinc!!! petons
ResponderEliminarEp! Això del pebre verd em tempta molt! No vaig poder anar a l'últim taller de la Mireia així que és fantàstic que hagis explicat la recepta!
ResponderEliminarJo també l'he fet i va tenir molt èxit!
ResponderEliminarBonissíssima, com diu la Mieria ;)
Mare meva, quina mousse! se'm fa la boca aigua!!!
ResponderEliminarS'haurà de fer! perquè entre tu i la Gemma m´heu fet venir ganes de provar-la.
ResponderEliminarHeu après bé la lliçó, eh?. T'ha quedat espectacular!
ResponderEliminarSense complicacions i quedes com una reina a taula.
ResponderEliminarPetons.