Aquesta recepta és de Pep Nogué. Ens va fer uns guisadets tan bons... !
Ingredients:
250 gr de carn magra de porc
250 gr de butifarra
2 pits de pollastre de pagès
400 gr de rovellons petits
1 ceba mitjana
4 grans d'all
1 dl de vi ranci
Brou de carn
1 grapat d'avellanes
4 carquinyolis
4 branques de julivert
Pebre negra
Sal
Oli d'oliva
Tallar les carns a daus, salpebrar-les i enrossir-les amb oli d'oliva en una cassola. Rertirar-les i reservar.
En el mateix oli, sofregir la ceba i 2 alls tallats petits.
Quan estigui daurat, incorporar la carn de nou i mullar amb el vi ranci. Deixar reduir.
Remullar amb un parell de cullerots de brou de carn i deixar coure fins que la carn quedi ben tendra. Si queda sec, anar afegint petits cullerots de brou.
Netejar el rovellons i saltejar-los en una paella. Incorporar-los al platillo.
Fer una picada amb els carquinyolis, les avellanes, juliver, 2 grans d'all i un xic de brou. Afegir-ho al platillo i deixar coure 10 minuts.
Rectificar de sal i pebre.
És que al Pep Nogué li agraden molt, els guisats... oi? he he. Molt bo, Marylou, segur que vau sucar-hi pa! I, a més, aquesta recepta va molt bé perquè ens aguanta uns quants dies. A veure si m'hi animo. petons!
ResponderEliminarNo sé porque se le llama platillo cuando es un platazo estupendo!! Necesitamos un buen pan de payés para acompañarlo, enhorabuena.
ResponderEliminarAquests plats m'encanten i més quan ja comença el fred. Que bo.
ResponderEliminarUna abraçada
Tinc pendent fer el platillo de menuts! però quan el faci també hi posdaré costelleta de porc1 que m'encanta! Segur que vau xupar-vos els dits!!! petó
ResponderEliminarUn guisadet con mayúsculas!
ResponderEliminarM'enanta trobar blogs de cuina en català, i a sobre amb aquestes receptes tan de la terra! IMpresionant de veritat.
ResponderEliminarEm quedo com a seguidora!
Una abraçada!
http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/
que bon amb els rovellons.....
ResponderEliminarQué bo! A casa ens va agradar molt.
ResponderEliminarPetons.
M'encantenles picades amb carquinyolis.
ResponderEliminarEl Pep és el rei dels guisats! I ara que fa fred ja vénen molt de gust ;)
Veig que ja has fet els deures...jo soc mes mandrosa...jeje
ResponderEliminarUna pinta fantàstica...
Petonets.
Jo no vaig poder anar a la classe, però una amiga em va passar les receptes, així que quan he llegit el nom, l'he reconegut!
ResponderEliminarJo també el vaig fer, però no soc tan
ResponderEliminaraplicada com tú.
No l'he publicat......
Petons guapa
Que bé t'ha quedat el platillo!!!! Jo encara l'he de provar però segur que surt molt bé perquè les receptes d'en Pep triomfen!!!
ResponderEliminarHem arribat al teu blog de casualitat, xo crec q ja ens hi quedarem!
ResponderEliminarQuin plat més complert!!
et seguim!!
ptns!!