El menjar blanc típic és amb ametlles i ja ho hem fet tots, ens el va enseyar en David Lienas.
Aquest és diferent, però també boníssim. Ho vam fer a la classe de la Mireia Carbó. De fet és com l'arròs amb llet, però en "modo natillas".
Ingredients:
1 l de llet
100 g de farina d'arròs
150 g de sucre
1 branca de canyella
1 pell de llimona
canyella mòlta
Bullir la llet amb el canó de canyella i la pell de la llimona. Deixar-ho infussionar.
Colar i tornar a posar al foc.
Quan trenqui el bull i sense parar de remenar, afegir-hi la farina d'arròs i seguir remenant fins que espesseixi.
Posar-ho en recipients individuals amb un polsim de canyella mòlta.
Marylou, fantàstica! La tinc pendent, la de la mireia, a veure si m'hi poso també! Petons
ResponderEliminarquina bona pinta!! ho vull provar ara mateixxxxx
ResponderEliminarPrecisament aquest cap de setmana he comprat la farina d'arròs per provar-lo! Ha de ser ben bo!
ResponderEliminarVaig fer els pastissets i també he fet els ametllats, ara em queda el Menjar Blanc. El teu està dient: Menja'm!
ResponderEliminarPetons.
Si n'és de bo el menjar blanc!, segur que així també és molt bo!una abraçada
ResponderEliminarEncara no he provat mai el menjar blanc...i mira que tinc ganes , eh?
ResponderEliminarque bo que es el menjar blanc, i amb farina d'arròs ha de ser ben curiós!!! haure de fer la prova! petons
ResponderEliminarQue bé Marylou ja tens dues de les receptes de la Mireia!! Ha de ser boníssim aquest menjar blanc.... el poso a "pendents"
ResponderEliminar