24 junio 2010
Mis cocas de este año
Eihhhhhh!!!! mis cocas de Sant Joan!!
Aquí la receta de la de llardons (chicharrones).
Aquí la de brioche.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Déu ens dó ser catalans
per menjar bon pa amb tomàquet
amb un raig d'oli discret
i un pols de sal si fa falta;
pa de pagès si pot ser,
que és més saborós que els altres,
i tomàquet ben madur,
però que no ho sigui massa.
Déu ens dó un tall de pernil
o llonganissa ben ampla
perque acompanyin el pa
ben sucadet amb tomàquet;
pernil de bon mastegar,
llonganissa de la Plana,
que els osonencs en això
tenim molta nomenada.
Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per comparitr el que mengem
i fer petar la xerrada
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més agradable.
Miquel Martí i Pol
© Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner
Muy bonitas, y seguro que riquísimas!
ResponderEliminarUn abrazo
Ehhhhh!! Felicitats!! Quines coques :)
ResponderEliminarQuin be de Deu!!!!!!!
ResponderEliminarPetons
Que maques i bones!!!
ResponderEliminarpetons
quines coques més bones!!!
ResponderEliminarpt!
que ricura, me apunto jeej, un beso gordo.
ResponderEliminarQue maques, i de ben segur que boníssimes!
ResponderEliminarjo aquest any no n'he fet cap, m'han tocat els aperitius salats!
PTNTS
Dolça
T'ha quedat precioses, realment semblen de pastisseria!! Una abraçada
ResponderEliminarJa els agradaria a moltes pastisseries...a reveure!
ResponderEliminarQuina pinta!
ResponderEliminar