15 febrero 2012
Croquetes de mozzarella i orenga - La recepta del 15
Avui hem de fer croquetes. Normalment jo faig les croquetes sempre igual, encara que de diversos farcits, però la tècnica és la mateixa, una bona betxamel amb ceba potxada i els ingredients que toquin en aquell moment... les que més m'agraden són les de bacallà.
Les primeres croquetes que vaig menjar van ser de bacallà. La meva mare les feia bullint el bacallà amb patata, ho xafava i afegia la betxamel. M'agradaven molt i encara alguna vegada les faig així, però ara penso que són molt millor amb el bacallà cru, queden més suaus i cremoses...
Aquestes són de mozzarella i orenga, ben bé no són croquetes, la propera vegada faré boletes petites ja que en forma de croquetes trigan més en fregir i s'obren una mica.
Són molt llamineres!
Ingredients:
500 gr de mozzarella fresca
4 ous
Orenga
Farina de blat
Farina de galeta
Pebre negre
oli i sal
Triturar la mozzarella amb 3 ous, una mica de pebre negre molt i sal, fins aconseguir una massa homogènea i consistent. Incorporar l'orenga, i mesclar-ho.
Amb aquesta massa formar les croquetes, pasar-les por farina de blat, per ou batut i per farina de galeta.
Fregir-les en abundant oli calent. Una vegada daurades, posar-les sobre paper de cuina i servir-les calents.
Etiquetas:
Aperitivos,
La recepta del 15
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
ufff quin vici!! me les menjaria totes!! el formatge e perd!! petons
ResponderEliminarLes de formatge són les meves preferides!!!
ResponderEliminarQue passis un feliç dia, bonica!
Quines croquetes més originals! Faig croquetes de formatge, però mai amb mozarella... han de quedar amb una textura sensacinoal, ho provaré!
ResponderEliminarDeuen ser delicioses! Són d´aquelles que es desfan a la boca com a mi m´agraden. Sensacionals.
ResponderEliminarLa combinació de la mozzarella amb l'orenga sempre triunmfa! Bona idea en croquetes.
ResponderEliminarPetons!!!
CROQUI-PIZZA!, quina bona idea, l'orenga li acaba de donar el punt gustós al formatge tan suau. Fantàstiques!
ResponderEliminarM'agrada molt la mozzarella de ben segur que aquesten croquetes m'encanten.
ResponderEliminarUna abraçada
Les de bacallà també són de les que més m'agraden, ara, com dius, aquestes són molt llamineres!!
ResponderEliminarpetonets
Hago croquetas casi todas las semanas, pero estas si que son originales! Parecen supercremosas!
ResponderEliminarJa poden ser croquetes o no... només sé que han de ser fantàstiques!!
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar
Petons!
Sandra
Només puc dir: BONÍSSIMES!
ResponderEliminarEm declaro fan incondicional de la mozzarella. M'has fet el gust! Haha. Les provo seguríssim!
Moltes gràcies per participar i petonets!!
Quines croquetes..hum fan una pinta!!!!
ResponderEliminarTindriem que anomenar el 15 de Febrer el dia nacional, de la croqueta a la xarxa.
S'han vist de tota mena i a quina mes bona.
Petons
També les pots congelar i així no es tan fàcil que s'obrin :)
ResponderEliminarquina delícia de croquetes! ahir vaig anar de cul... i no n'he vist gaires... ara miro!! petó
ResponderEliminar