08 diciembre 2011
Crema de verduras con palomitas
Una cremita rica, rica.
Las verduras del caldo; apio, zanahoria, puerros, patata, nabo y chiribía, trituradas con el mismo caldo.
Y en lugar de picatostes... palomitas!
Hechas en sartén con un poquito de aceite y sal, a fuego fuerte y bien tapada la sartén. Cuando dejen de crepitar se destapa, no antes, porque las palomitas, como su nombre indica, vuelan como locas por toda la cocina...
Está buenísima!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
M'encanta la crema de verdures, a l'hivern calentona es posa divinament. I amb les crispetes ha de quedar molt bona, ideal per un dia fer diferent ;)
ResponderEliminarDoncs molt original el plat!! la deliciosa crema de verdures acompanyada amb les crispetes!! ha d'agradar als petits per força!! jej petons
ResponderEliminarLa crema de verdures m'agrada molt, però quan he llegit "palomitas" no m'ho podia creure, i si si estan a la foto! jeje No se m'haguès acudit mai, i segur que queden boníssimes i donen un canvi radical al plat.
ResponderEliminarUna abraçada
Una idea original per servir una crema de verdures, les crispetes donan un toc divertit al plat.
ResponderEliminarPetons
Amb el que m'agraden les crispetes... quina bona idea!!!
ResponderEliminarPetonets.
¡No te puedes imaginar las ideas que me has dado!.
ResponderEliminarUn besino.