26 noviembre 2011

mermelada de higos


Es la primera vez que hago mermelada de higos.

Ingredientes:

260 grs. de higos
150 grs. de azúcar
1 vaina de vainilla

Lavar los higos, quitarles el cuello y hacer 4 trozos de cada uno. Añadirles el azúcar y dejarlos macerar una horas.

Poner todo a cocer, a fuego lento, junto con la vaina de vainilla abierta, hasta que tenga la textura deseada, unos veinte minutos en mi caso.

Poner en un tarro esterilizado, tapar enseguida y dejar que enfríe boca abajo.

7 comentarios:

  1. favolosa questa marmellata!

    ResponderEliminar
  2. Jo n'he fet aquest any per primer cop i ens ha encantat.La vaig publicar dies enrrere.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Que buena! Los higos me pierden!

    ResponderEliminar
  4. Molt bona, queda molt bé per acompanyar amb formatge.

    ResponderEliminar
  5. Encara has trobat figues fresques?
    És una melmelada pera llaminers deliciosa, entre la dolçor de les figues i la de la melmelada, mmm...

    ResponderEliminar
  6. Jo, la de figues, no l'ha i fet mai.
    Te que quedar fabulosa.
    Per cert, les figues sence pelar?
    Petons

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO