29 enero 2011
Peus de porc a la llauna
Aquesta recepta la vaig veure fa anys al programa Cuines de TV3. A mi no m'agraden els peus de porc, els faig per al meu "chato", que no vol menjar-los mai fora de casa.
Els he fet de diverses maneres, aquesta sembla ser bona, a ell li agrada molt, però jo no us ho puc assegurar.
Ingredients:
4 peus de porc
un ramet de farigola
1 ceba
un clau d'olor
aigua
1 fulla de llorer
1/2 ceba
1 gra d'all
50 grs. de cansalada ibèrica
1 tomàquet triturat
pebre vermell dolç
1/2 l. d'aigua de bullir els peus
5o grs. de farina
1 copeta de Pedro Ximenez
pa ratllat amb all i julivert
Bullir els peus, ben nets, amb una ceba amb el clau d'olor clavat, la farigola i la fulla de llorer. Jo ho faig amb l'olla a pressió durant 30 minuts. Reservar l'aigua de la cocció.
Sofregir la cansalada, tallada petita, quan sigui daurada afegir la ceba i l'all tot picadet. Quan estigui daurat, afegir una mica de pebre vermell, la copa de vi i el tomàquet. Un cop tot reduït, lligar-ho amb una mica de farina i afegir l'aigua de fer bullir els peus. Deixar que redueixi.
Al fons d'una plata de forn posar una mica de salsa, els peus a sobre, la resta de la salsa i per sobre el pa ratllat amb all i julivert. Tot seguit es posa a gratinar.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
A mi em passa com a tu, no m'agraden els peus de porc però els cuino pels altres, je je je...
ResponderEliminarAixí no els he fet mai, però m'apunto la recepta, que amb aquesta slaseta han de quedar molt gustosos ;)
... a mi me encantan!!! los cocino menos de lo que quisiera... pero me pirran!!! besotes de Vaca!!!
ResponderEliminarjo sempre que faig escudella aprofito els peus de porc, i els fiag guisats. Aquesta recepta no la coneixia però ja la he guardat a favorits per fer-la aviat
ResponderEliminarpetons
Me encanta aprender cosas nuevas ..como esta receta de cerdo y la del helado ...y la de los tallarines de naranja ...que pasada.Te felicito ..saludos desde mi blog MARIMI
ResponderEliminarA la meva mare l'hi encanten però jo mai he pogut amb ells, ni ferlos ni menjarlos.
ResponderEliminarUn petó
Hola! He trobat el teu blog a través d'un altre blog i em quedo seguint-te que sempre m'agrada descubir coses noves!
ResponderEliminarAra mateix aquesta recepta és nova per a mi! M'agraden molt els peus de porc, però mai els he tastat així, han d'estar molt bons! M'emporto la recepta.
Em quedo donant una volteta per aquí...
Et llegeixo en el teu proxim post! Un petó :)
T'han quedat de fàbula!! a mi tampoc m'agraden però de tant en tant els faig per el meu sogre que li tornen boig. Em va genial la recepta.
ResponderEliminarPetons
Que bons!!!! mra de petita no els podia veure...i ra en sóc una totl enamorada...fets a la brasa, amb suquet...genils.
ResponderEliminarmolts petons
En Jordi és un amant dels peus de porc a la brasa, però segur que així també li agradaran!
ResponderEliminarMaryLou, saps què he menjat per dinar?? jajaja Quina delícia!! M'encanten de totes les maneres!! I aquesta segur que també.
ResponderEliminarPetons!
A mi em passa al revés!!! m'agraden a mi i a la resta no!!! així que ja me'n pots guardar una ració!!!
ResponderEliminarPetó
te han quedado muy bien, a mi me encantan los peus de porc
ResponderEliminarpeto
miquel