01 febrero 2011
Cake de xocolata i nous
Del llibre de la Carme Ruscalleda "Cuinar per ser feliç".
Ingredients:
4 ous
175 grs. de sucre
200 grs. de farina
16 grs. de llevat químic (una bosseta de Royal)
100 grs. de mantega
125 grs. de xocolata de cobertura sense llet (ratllada)
150 grs. de nous (sense clofolla i a trossos)
Enmantegar i enfarinar un motlle allargat de 30 cm. tipus cake.
Fondre al bany maria la mantega i la xocolate. Jo ho he fet al microones.
Amb la batedora de barnilles elèctrica, muntar ben escumosos els ous i el sucre.
Delicadament afegir-hi la farina i el llevat químic passats pel sedàs.
Afegir-hi la mantega i la xocolata desfeta.
Incorporar les nous.
Abocar-ho dins del motlle i allisar la superficie.
Entrar-ho al forn ben calent a 160º durant 45 minuts. Comprovar punxant amb una broqueta, si surt neta, es cuit.
Es pot acompanyar d'una cullerada de nata muntada sense sucre.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Ara mateix me'n prendria un bon tall per esmrozar!
ResponderEliminarSi la recepta és de la Ruscalleda, tè l'èxit garantit ;)
quina bon pinta! t'agafava un trosset per l'esmorzar.
ResponderEliminarpt!
Sería muy feliz con este pastel. Muy rico.
ResponderEliminarBesos
Si el tinguèssim a mà... no te'n quedaria!
ResponderEliminarPetons!
Qué rico... siempre va bien el chocolate con las nueces. Riquísimo!
ResponderEliminarUn besote
La fotografía ho diu tot!, la Ruscalleda no falla mai, i la cuinera de 10!Una abraçada!
ResponderEliminarmagnific, amb un tallat o cafe amb llet ara mateix, per fer una aturada a mig matí...
ResponderEliminarUna abraçada
te ha quedado estupendo todo lo de la Ruscalleda no falla nunca.Asi que has triunfado tambien tu
ResponderEliminarpeto
miquel