20 septiembre 2010
Doradas al horno...
...con pataticas!!!!
Las pataticas están mucho más buenas que el pescado.
Ingredientes:
2 doradas de ración
4 patatas medianas
1 cebolla
1 tomate maduro
1 limón
medio vaso de vino blanco
aceite, sal y pimienta blanca.
Comprar las doradas sin vísceras, pero que no les hagan ningún corte. A veces en las pescaderías preguntan si es para hacer al horno y en ese caso te hacen un par de cortes. Yo no quiero que me los hagan, así se consigue que la carne no se reseque.
Pelar las patatas y cortarlas en rodajas de un centímetro de alto. Poner aceite en la bandeja y alinear las rodajas de patata, sobre ellas poner la cebolla en juliana y el tomate también cortado, salpimentar y hornear a 180º durante 30 minutos.
Pasado este tiempo, poner encima las doradas, también salpimentadas, rociar con el zumo de limón y con el medio vasito de vino blanco y volver a hornear otros 30 minutos.
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MaryLou, dues grans veritats als meus ulls:
ResponderEliminar1. les patates en efecte estàn més bones que no pas les orades hahaha
2. Els talls laterals són un error. També se suposa que serveixen per posar-hi llimona o algun altre sabor. Jo m'estimo més manternir la humitat de la carn i fer que la pell de la orada sigui en certa mesura una papillote natural :)
Bona setmana!!!
Tens raó, les patates están més bones que el peix!
ResponderEliminarM'encanta el peix al forn, i el teu llueix que és una passada!!
maria un plat molt bó, el peix al forn es fá molt apetitós........paco
ResponderEliminarAquests plats són una meravella!!! fàcils i molt bons! i les patatetes...
ResponderEliminarpetó
Jo també sóc de les que primer es mengen les patates, m'agraden aquestes orades.
ResponderEliminarMuas!
MaryLou,
ResponderEliminarJo tampoc hi faig cap tall als peixos fets al forn. Si és un peix gran, a mitja cocció els dono la volta.
Exit assegurat, un petonàs.
Cuánto me gusta el pescado al horno!. Y las doraditas saben estupendamente tal y como las has preparado.
ResponderEliminarUn besote
El peix bo, les patates boníssimes!!!Aquest peix té totes les virtuts, sa, fácil, no s'embruta massa la cuina, i molt bo!
ResponderEliminarpetó
Que rica estas doraditas, se ven buenisimas, yo las hago casi igual que tú y nos encantan como quedan.
ResponderEliminarUn besote
Jo també sóc de les que prefereix les patates tot i que si com tu, es posa el peix al final, també queda ben gustós!
ResponderEliminarA casa el fem força igual que tu, però també posem canyella a les patates. Sembla extrany però queda molt bo! :)
saps que mai he menjat aquest peix? no tinc perdó jiji
ResponderEliminarpetons
Bones les orades, bonissimes les patates, boníssim el peix amb patates fet al forn!!! Una recepta que sempre fa lluïr el gust del peix.A reveure!
ResponderEliminarUn clàssic sa i deliciós.
ResponderEliminarRecupera't ben aviat, que trobem a faltar les teves receptes!
Una abraçada!
Yinc pendent de fa dies un bon peixet al forn... i veient la bona pinta d'aquestes orades no m'ho pensaré gaire!!
ResponderEliminarMmmmm!!!
ResponderEliminarQué delicia... Y, tienes razón, las patatas son lo mejor del plato. Riquíííííísimas!
Un saludo!
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Que bueno!!!las patatas ...las patatas es lo suyo ... el pescado tambien ...pero esas patatas y cuando le pones un tomate.. muy buenas. Saludos
ResponderEliminarEl peix el forn esta boníssim, però les patatetes son el millor, i no s’embruta gaire la cuina, no es pot demanar res mes.
ResponderEliminarPetons
Me gusta mucho la lubina y así al horno está estupenda. Tienen muy buen aspecto esta tuyas.
ResponderEliminarUn abrazo.
muy rico y saludable. gracias por compartir las receta.
ResponderEliminarun abrazo desde chile
edith
la Brujita
Me encanten els peixos al forn! tenen un sabor..... i les patates, una gran veritat! sempre em deixo la llengua escaldada per clavar mossegada abans que res! em quedo per aqui!Molts petons!
ResponderEliminarque sabroso está el pescado al horno, y a mi la dorada, que me encanta!además las patatas y el resto de la guarnición coge un sabor espectacular!
ResponderEliminarque sabroso está el pescado al horno, y a mi la dorada, que me encanta!además las patatas y el resto de la guarnición coge un sabor espectacular!
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