19 marzo 2010
Quiche de jamón york y puerros
La receta de la masa aquí. El relleno, puedes hacer infinidad de ellos, en este caso es de puerros y jamón cocido.
Ingredientes:
4 puerros
jamón york en taquitos
2 huevos
200 ml. de nata líquida
aceite, sal y pimienta
Hornear la masa, cubierta de garbanzos, hasta que esté dorada.
Pochar ligeramente los puerros. Colocarlos encima de la masa, junto con los taquitos de jamón. Batir los dos huevos con la nata, añadir sal y pimienta. Echar el batido y hornear unos 15 minutos a 180º. Comprobar que esté cuajado antes de sacar del horno.
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Una quiche con el éxito asegurado, ha quedado buenísima. Besitos
ResponderEliminarMolt bona, jo faig servir molt el porro per a les quiches. Trobo que té una personalitat de puta mare (amb perdó) per aquests plats com quiches i pizza.
ResponderEliminarManíes i gustos.
T'ha quedat molt maca i segur que esta bona de veritat.
ResponderEliminarpetons
maria, lo siento pero me llevo un trocito, menuda pinta tiene.........saludos paco
ResponderEliminarEste relleno no lo he probado yo nunca, gracias por la idea!
ResponderEliminaraunque parezca mentira siempre acabo haciendo una quiche lorraine...
bs!
Un clàssic que sempre triomfa! I amb els gust dolç dels porros ha de quedar boníssima.
ResponderEliminarse me hace la boca agua ,solo mirarla...
ResponderEliminarque me gustan las quiches ¡¡
salut
Nada mejor que un quiche. Toda una delicia, me encanta.
ResponderEliminarUn besote.
Ostres, quina bona pinta. He tingut una idea! Bé, no he descobert res de nou, eh? encara n'estic aprenent! Ups! Fa temps vaig anar a sopar a una pizzeria i a la carta hi havia una quizza (una quiche pizza), i en definitiva ver a ser això que has fet tu, no? Posant els ingredients d'una pizza i afegir-hi els ous i la llet, com la quiche. A veure si la pròxima quiche aconsegueixo que algú més en mengi i no me l'hagi de menjar jo tota soleta, que em va durar mitja setmana!
ResponderEliminarSalut!
Buenísima pinta la de esta quiche, te copio la receta con tu permiso.
ResponderEliminarSaludos
Ideal pel sopar d'avui dissabte, tenim tots els ingredients, osigui que ja sé que soparem. Molts petons.
ResponderEliminarSiempre la he probado con el puerro y bacon pero supongo que con el jamón tiene que estar igual de bueno.
ResponderEliminarProbaré la próxima vez.
Un beso
Sempre ve de gust veure una quiche al plat, i si té un aspecte com aquesta .. ja t'ho diré !!
ResponderEliminarUna abrçada!!
Hola MaryLou,guapa,
ResponderEliminarSóc fan de la Quiche!
Aquesta m'encanta, mmm :)
Feliç diumenge!
Petons,
Marina
Hola MaryLou, quina pinta més bona!! El que no entenc és això que dius de "hornear la masa, cubierta de garbanzos". Què vol dir això? S'han de posar cigrons a sobre?
ResponderEliminarMolts petons,
Rosa