04 junio 2012
Crema de mandarines
Aquesta crema és del llibre La cuina Salvavides de la Mireia Carbó.
Ingredients:
1/2 litre de suc de mandarines
125 g de sucre
2 ous
30 grs. de farina de blat de moro (Maizena)(1 cullerada sopera ben plena)
Espremeu les mandarines fins a aconseguir el 1/2 litre de suc i d'una reserveu-ne la pell.
En un cassó escalfeu el suc amb la pell i el sucre.
En un recipient barregeu els ous amb la farina fins que no hi hagi grumolls
Quan el suc trenque el bull, retireu-ne la pell i aboqueu-hi la barreja dels ous amb la farina.
No pareu de remenar amb l'ajut d'un batedor de mà i quan torni a bullir, ja podeu retirar el cassó del foc.
Poseu la crema en copes o cassoletes i deixeu-la refredar.
Serviu-la freda de la nevera.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Fantàstica proposta! L'altre dia, al taller, la Mireia ens va parlar de les moltes propostes d'aquest llibre salvavides... veig que tu en treus molt bon profit! Boníssima, aquesta cremeta... petons
ResponderEliminarque senzilleta i que bona ha d'estar!!
ResponderEliminarA casa la fem sovint i ens encanta!
ResponderEliminarLlàstima que la temporada de mandarines ja s'acaba...
Que fresqueta i bona aquesta cremeta.
ResponderEliminarCom les mandarines s'acaben, la podem fer amb taronja o amb llimona.
Petons
ben fresqueta per llepar-se els dits
ResponderEliminarNo tinc el llibre; dec ser l'única! Es veu fantàstica! una bona opció per fer postres amb la mandarina que és una fruita que es té bastant oblidada en aquest aspecte.
ResponderEliminarm'encanten les cremes a base de fruites!! no tenen desperdici!! petons
ResponderEliminarUna proposta fantastica amb una crema molt refrescant
ResponderEliminarPetons
Haurem d'aprofitar les últimes... ! què bona!
ResponderEliminarHola Marylou guapa tu
ResponderEliminarQuina presencia, te han quedat molt macos
Saps ?, a casa sempre el pa amb tomàquet, i sempre que el preparo no se perquè em recordo sempre, sempre, sempre, de tu, je,je,
mil petonets Susanna