06 junio 2012

Arròs de porc i pollastre amb calamars


Aquest arròs ens ho va fer en Pep Nogué en l'últim show de cuina que va organitzà Bonpreu. Ho he deixat caldós al gust de la meitat de casa meva. Boníssim!!!

Ingredients:

4 grans d'all
1 ceba tendra
1 pebrot verd
100 g de sofregit de tomàquet
250 g de salsitxes
1 cuixa de pollastre desossada i tallada a daus
250 g de calamars amb tinta (de llauna)
350 g d'arròs del Delta
25 ml de vi blanc
800 ml de brou d'aviram
Sal
Oli d'oliva verge extra
Julivert picat

Sofregir els alls picats amb un raig d'oli.

Tot seguit, saltejar les salsitxes i el pollastre salpimentat. Reservar.

A la mateixa cassola, incorporar la ceba trinxada i segons més tard el pebrot verd i donar-li un tomb.

Afegir-hi el sofregit de tomàquet i els calamars amb tinta. Deixeu coure 30 segons i tirar l'arròs i el vi blanc i deixar reduir.

Tirar el brou bullent, salar i deixar coure 16 minuts.

Acabar-lo amb julivert picat pel damunt.

5 comentarios:

  1. Fantàstic! El pep nogué en sap, de cassoles oi? He he. T'ha quedat sucoset, a mi també m'agrada així! Petons

    ResponderEliminar
  2. Nenaaaaaa!!!!! Quina passada....a mi m'agrada mes caldòs que sec!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. M'encanta l'arròs i si es caldòs encara més. T'ha quedat molt bé.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  4. Un arròs amb el que segur veu gaudir molt.
    Petons

    ResponderEliminar
  5. quina pinta té aquest arròs!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO