15 mayo 2012
Entrepà mediterrani - La recepta del 15
No sóc molt d'entrepans... encara que cada matí esmorzo amb un.
A casa els dissabtes i diumenges, si no surtim, l'entrepà els fà el meu soci, té la mà trencada, els fa boníssims... ben sucadet el pà amb tomàquet, bon pernil o qualsevol altre embotit de la Xarcuteria Balasch el xarcuter de capçalera de prop de casa, per a fer barri.
El dies feiners esmorzo prop de la feina. Normalment al bar del Mercat de la LLibertat on la Raquel ens fa uns entrepans calentets a l'hivern i l'Angel ens fa uns cafès amb llet impressionants!
L'entrepà d'avui l'he fet jo. Volia fer el pa però no tenia farina de força... coses que em passen ultimament... quin cap!
Aquest entrepà es diu Mediterrani, ens ho va fer el nostre company Nono, un dia per esmorzar a la feina i ens va explicar que era com una pizza que li agradava molt i que es deia pizza mediterrània.
Anem al grà...
Bon pa, sucat amb tomàquet tal i com ho explica Vázquez Montalbán a la sidebar del blog,amb un bon raig d'oli d'liva verge extra, bon pernil, unes fulles de ruca i unes escates de formatge parmesà...
Ummmmmmmmm!!!! Us el recomano, boníssim!!!!!
A casa els dissabtes i diumenges, si no surtim, l'entrepà els fà el meu soci, té la mà trencada, els fa boníssims... ben sucadet el pà amb tomàquet, bon pernil o qualsevol altre embotit de la Xarcuteria Balasch el xarcuter de capçalera de prop de casa, per a fer barri.
El dies feiners esmorzo prop de la feina. Normalment al bar del Mercat de la LLibertat on la Raquel ens fa uns entrepans calentets a l'hivern i l'Angel ens fa uns cafès amb llet impressionants!
L'entrepà d'avui l'he fet jo. Volia fer el pa però no tenia farina de força... coses que em passen ultimament... quin cap!
Aquest entrepà es diu Mediterrani, ens ho va fer el nostre company Nono, un dia per esmorzar a la feina i ens va explicar que era com una pizza que li agradava molt i que es deia pizza mediterrània.
Anem al grà...
Bon pa, sucat amb tomàquet tal i com ho explica Vázquez Montalbán a la sidebar del blog,amb un bon raig d'oli d'liva verge extra, bon pernil, unes fulles de ruca i unes escates de formatge parmesà...
Ummmmmmmmm!!!! Us el recomano, boníssim!!!!!
Etiquetas:
La recepta del 15,
Pan,
varios
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Sí senyora, un bon pernil sempre triomfa! I el toc de la ruca i el parmesà em sembla sensacional.
ResponderEliminarBoníssim!!! amb una cerveseta i a còrrer!!
ResponderEliminarBona combinació, un entrepà com aquest entra molt bé.
ResponderEliminarUna abraçada
A mi a totes hores m'entra un bon entrepà, i aquest ara mateix passaria de luxe! Què bo!
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
que bo que és tot el que dur mediterrani!!! però enlloc d'una cerveseta prefereixo més aviat una clareta!! jejej petons
ResponderEliminarJo ja fa 10 anys que cada dia hem faig sempre un entrepà (petitet) del pernil per esmorzar... m´agradat molt el toc de rúcula y parmesà... algún dia en ficaré.. M´agrada!!! petons,
ResponderEliminarBoníssim. No cal res més. Un entrepà amb tomàquet sucat i pernil del bo ja és una delícia per se! ;)
ResponderEliminarMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
Doncs amb aquests ingredients, que mes vols?? Tots boníssims!! Petons
ResponderEliminarEs que com un bon pernil no hi res...
ResponderEliminarPetonets.
Una bona llesca de pa amb tomàquet amb pernil.....deliciòs i a mes la ruca i el parmesà.
ResponderEliminarTots els ingredients m'encanten.
Nomès i falta una copeta de cava,jajaja.....
Petons
Ben fet! Fent honor al nom del teu blog. Ben sucat, pernilet (mmmmmmm!!), ruca i parmesà... Mamma meva, cal res més? Petons
ResponderEliminarHa d'estar boníssim!!!! amb el pa ben sucadet...
ResponderEliminarpetons
Boníssim, se m'està fent la boca aigua!!!
ResponderEliminarUn entrepà de pernil sempre va bé, i l’acompanyament de la ruca i el parmesà, una delícia a cada mossegada.
ResponderEliminarPetons