01 mayo 2012

Bacallà amb espinacs i salsa de Idiazábal


L'altre dia als tallers d'en Bonpreu en Pep Nogué ens va fer aquesta recepta encara que jo l'he canviat una mica, ell la va fer amb el bacallà tallat a quadradets i tot dintre d'una clotxa

Ingredients:

300 g de llom de bacallà dessalat
100 g de nata líquida
100 g de formatge Idiazábal
6 alls
3 prunes seques
200 g d'espinacs
Sal
Oli d'oliva verge extra

Posar a bullir la nata i quan arrenque el bull, tirar el formatge, deixar fondre i triturar. Reservar.

Confitar el bacallà al forn. Posant-hi els lloms en una safata coberts d'oli a 90º durant uns 40 minuts.

En una paella amb oli posar els espinacs i les prunes trossejades. Deixar coure uns 30 segons, fins que perdin el cruixent.

Enrossiu els alls laminats.

Montar el plat amb els espinacs al fons, a sobre el tall de bacallà confitat, els alls enrossits i la crema de formatge.

Servir abans no es refredi.

6 comentarios:

  1. Caram noia, quina bona pinta... A mi em sobra el formatge pero al meu marit,l'idiazabal li encanta!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  2. una combinació moolt bona!! amb la salseta de formatge ha de ser un no parar!!! ufff me l'enduc ara mateix aquesta recepta! petons

    ResponderEliminar
  3. No sóc gaire de bacallà, perè el mateix amb un tall de lluç m'encantaria! Que bo que és l'idiazabal, oi?

    ResponderEliminar
  4. La clotxa li va quedar boníssima.Quina combinació més exquisida. El formatge va fer de potenciador natural del gust. Segur que a casa teva va triomfar.

    ResponderEliminar
  5. Així com l’has fet es un segon plat extraordinari
    Petons

    ResponderEliminar
  6. Aquesta recepta d'en Pep és una versió d'en Joan Roca. A en Jordi li encanta!
    petonets

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO