01 mayo 2012
Bacallà amb espinacs i salsa de Idiazábal
L'altre dia als tallers d'en Bonpreu en Pep Nogué ens va fer aquesta recepta encara que jo l'he canviat una mica, ell la va fer amb el bacallà tallat a quadradets i tot dintre d'una clotxa
Ingredients:
300 g de llom de bacallà dessalat
100 g de nata líquida
100 g de formatge Idiazábal
6 alls
3 prunes seques
200 g d'espinacs
Sal
Oli d'oliva verge extra
Posar a bullir la nata i quan arrenque el bull, tirar el formatge, deixar fondre i triturar. Reservar.
Confitar el bacallà al forn. Posant-hi els lloms en una safata coberts d'oli a 90º durant uns 40 minuts.
En una paella amb oli posar els espinacs i les prunes trossejades. Deixar coure uns 30 segons, fins que perdin el cruixent.
Enrossiu els alls laminats.
Montar el plat amb els espinacs al fons, a sobre el tall de bacallà confitat, els alls enrossits i la crema de formatge.
Servir abans no es refredi.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Caram noia, quina bona pinta... A mi em sobra el formatge pero al meu marit,l'idiazabal li encanta!!!
ResponderEliminarPetonets.
una combinació moolt bona!! amb la salseta de formatge ha de ser un no parar!!! ufff me l'enduc ara mateix aquesta recepta! petons
ResponderEliminarNo sóc gaire de bacallà, perè el mateix amb un tall de lluç m'encantaria! Que bo que és l'idiazabal, oi?
ResponderEliminarLa clotxa li va quedar boníssima.Quina combinació més exquisida. El formatge va fer de potenciador natural del gust. Segur que a casa teva va triomfar.
ResponderEliminarAixí com l’has fet es un segon plat extraordinari
ResponderEliminarPetons
Aquesta recepta d'en Pep és una versió d'en Joan Roca. A en Jordi li encanta!
ResponderEliminarpetonets