30 marzo 2012

Bacallà confitat amb chutney de tomata i maduixots




Una de les receptes que ens va fer en Pep Nogué divendres passat. La Laura va fer el parfait de fetge amb fruites i la Gemma la sopeta de gerds i maduixots. Totes tres estavan tan bones...

Ingredients:

4 supremes de bacallà dessalat
4 tomàquets sense pell ni llavors
200 gr de maduixots
60 gr de sucre
40 gr de vinagre agredolç de vi blanc
farigola
sal en escames
pebre de Sechuan
Oli d'oliva verge extra

Primer s'han de tallar en dauets el tomàquets ja nets, i posar-los a confitar coberts d'oli amb un pols de sal, un pols de pebre i un xic de farigola. Quan estiguin confitats reservar-los fora del foc.

En un cassó posar el sucre damunt dels maduixots nets, tallats a cuarts i deixar-los marinar un parells d'hores.

Posar-lo a coure lentament durant 15 minuts. Tot seguit, tirar-hi el vinagre i quan s'evapori la part més agre parar el foc.

Mesclar amb el tomàquet i reservar.

Confitar el bacallà cobert d'oli.

Per muntar el plat, posar el bacallà i al damunt el chutney de maduixots i tomata.

9 comentarios:

  1. Esto tiene que estar bueno de verdad. ¿De cuántas formas distintas se puede preparar el Bacallà? dicen los portugueses que hay, al menos 365...

    ResponderEliminar
  2. He fet algun cop la combinació del bacallà amb les maduixes i és fantàstica! :)

    ResponderEliminar
  3. Aquests chutney si que me l'apunto! bé com t'he dit la coca Faraona BONÍSSIMA! Petó

    ResponderEliminar
  4. Ja li vaig dir a la Gemma que esperava amb candeletes que algu la publiqués. Gràcies per fer-ho!!!
    petonets

    ResponderEliminar
  5. Ei, ja només faltava aquesta! :)
    T'ha quedat sensacional, amb el mateix color que el Pep. Va ser una classe genial, oi?

    ResponderEliminar
  6. Què bé Maria!...estava tot deliciós. Aquesta vegada en Pep es va lluïr...ja pecava de "fajolitis".

    ResponderEliminar
  7. Jo també el vaig fer aquest bacallà el divendres passat.
    Boníssim.
    Petons

    ResponderEliminar
  8. Ostres, realment les tres receptes no tenien desperdici. Què bè que la Gemma i tu heu completat el "trio". El "chutney" caurà segur un dia d'aquests. Ja tinc ganes de veure que farem aquest mes. A veure si coincidim

    Per cert, t'afegeixo als blogs que segueixo.

    Abraçades

    ResponderEliminar
  9. Gracies m'as ajudat a fer els deures

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO