26 febrero 2012
Patatas al horno especiadas
Patatas, qué ricas...
Éstas las hizo Arguiñano esta semana. No hace falta que sean el acompañamiento de nada, y eso, en los tiempos que corren, es un puntazo...
Poner en el fondo de una bandeja para el horno aceite, sal, especias las que se te ocurran. Yo puse ajo y perejil secos, orégano, tomillo, romero y pimentón dulce.
Lavar bien las patatas, cortarlas en dos a lo largo y en cada trozo hacer dos cortes longitudinales. Ponerlas boca abajo en la bandeja, rociarlas con aceite, no mucho y ponerlas al horno precalentado a 19oº 45 minutos.
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Mes senzill, imposible... i que bones que son les patates al forn...
ResponderEliminarPetonets.
OStres, jo mai les he posades cap per avall al forn! Què bones!
ResponderEliminarPEtons
Sandra
Han de quedar super gustoses, per menjar totes soles o per guarnició de qualsevol plat. Senzilles i molt bones!
ResponderEliminarAquestes son les receptes que més em criden l'atenció!, mai les he posades cap per avall, aquesta és la gràcia. Merci per compartir-la! (no em vaig acomiadar de tu a la classe de la Mireia, em sap greu...Bé, com a mínim ens vam saludar a l'entrada!, em dono per satisfeta...) Una abraçada, guapa!
ResponderEliminarClar, si es posen de cap avall capten tot l'oli. Que bones,
ResponderEliminarNani
Que buenas están, me llevo la receta! Besos!
ResponderEliminarHan d'estar boníssimes! tan com a acompanyament com per a menjar soles!! petó
ResponderEliminarAmb tots aquests aromes segur que estan molt bones.
ResponderEliminarUna abraçada
Han de quedar unes patates molt gustoses
ResponderEliminarPetons