09 febrero 2012
Minipizzas
Me sobraron obleas tamaño grande y las proveché de esta manera.
No necesita mucha explicación.
Unas llevan sobrasada en la base, otras tomate y lo que tengas por ahí, atún, champiñones, queso de cabra, tranchetes, queso rallado, olivas, anchoas... yo que sé...
Un bocado rico y sencillo!
Etiquetas:
Aperitivos,
varios
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
A casa també les fem sovint, amb les oblles queden molt més lleugeres i pots variar el gust ;)
ResponderEliminarNosaltres mengem pizza els divendres, i sovint faig tamany petit per poder-ne fer de diversos sabors en un cop de forn :)
ResponderEliminarBona idea per aprofitar o no aquestes oblees:-)
ResponderEliminarPetons
La meva primera recepta va ser precisament unes mini-pizzes!!!! I és que a casa ens estimem més unes pizzes petites que una de grossa i anar tallant.
ResponderEliminarPetons
L'únic perill de que siguin minis és que en menges més..i has aprofitat molt bé la pasta.
ResponderEliminarNani
Gran idea, segur que amb tres no hi ha prou...
ResponderEliminarQue rica idea!!! Besos!!
ResponderEliminarM'agrada molt que la mida de les pizzes siguin petitetes perquè així pots repetir i repetir i repetir....són una monada, ideals per aperiitius o un sopar entre amics! petons
ResponderEliminarY verdad que quedan bien? yo en casa también las hacemos, pero con una plancha eléctrica encima de la mesa, y cada uno se las monta como quiere. Fácil y además divertido.
ResponderEliminarUn abrazo