03 febrero 2012
Arròs amb calamarcets i mongetes de Santa Pau
Ingredients:
400 grs. de calamarcets
200 grs. de mongetes de Santa Pau
1 ceba tendra
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 patata
safrà
oli d'oliva
Bullir les mongetes previament remullades fins que siguin tendres.
Sofregir la ceba i el pebrot tallats ben petits. Afegir el tomàquet ratllat. Quan estigui ben reduït afegir-hi els calamarcets i dornar-hi unes voltes.
Quan hagin canviat de color tirar l'arròs, remenar, incorporar les mongetes amb l'aigua de la seva cocció i la patata tallada en daus petits. Afegir el safrà i deixar coure 10 minuts a foc viu i 10 minuts més a foc suau.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Mmmmmm aquests arrossos entren tan bé ara, amb dos cullerades ja entres en calor, i amb lo bons que són els calamarcets.
ResponderEliminarUna abraçada
Boníssim, fa una pinta exquisita! bon plat per un diumenge de fred com aquest...
ResponderEliminarNúria-Cocó
http://algomasquecocina.blogspot.com
Com ho vegi el meu marit.... Ja se que em toca cuinar aquest cap de setmana !!!!!
ResponderEliminarTe una pinta fantàstica....
Petonets.
Quina bona pinta aquest arròs. Sucós i bo.
ResponderEliminarBon capt de setmana,
Nani
Les mongetes de Santa Pau són les meves preferides, per sobre de ganxes i totes les demés del món. M'encanten menudetes i suaus.
ResponderEliminarAmb aquest arrós queden molt i molt apetitoses :)