03 febrero 2012

Arròs amb calamarcets i mongetes de Santa Pau



Ingredients:

400 grs. de calamarcets
200 grs. de mongetes de Santa Pau
1 ceba tendra
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 patata
safrà
oli d'oliva

Bullir les mongetes previament remullades fins que siguin tendres.

Sofregir la ceba i el pebrot tallats ben petits. Afegir el tomàquet ratllat. Quan estigui ben reduït afegir-hi els calamarcets i dornar-hi unes voltes.

Quan hagin canviat de color tirar l'arròs, remenar, incorporar les mongetes amb l'aigua de la seva cocció i la patata tallada en daus petits. Afegir el safrà i deixar coure 10 minuts a foc viu i 10 minuts més a foc suau.

5 comentarios:

  1. Mmmmmm aquests arrossos entren tan bé ara, amb dos cullerades ja entres en calor, i amb lo bons que són els calamarcets.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Boníssim, fa una pinta exquisita! bon plat per un diumenge de fred com aquest...
    Núria-Cocó
    http://algomasquecocina.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. Com ho vegi el meu marit.... Ja se que em toca cuinar aquest cap de setmana !!!!!
    Te una pinta fantàstica....
    Petonets.

    ResponderEliminar
  4. Quina bona pinta aquest arròs. Sucós i bo.
    Bon capt de setmana,
    Nani

    ResponderEliminar
  5. Les mongetes de Santa Pau són les meves preferides, per sobre de ganxes i totes les demés del món. M'encanten menudetes i suaus.

    Amb aquest arrós queden molt i molt apetitoses :)

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO