21 enero 2012
Servilleteros de hojaldre
No se ve demasiado bien, pero quedó tan chulo... es un servilletero de hojaldre!
Lástima que en el fragor de la batalla, la cena de nochevieja, no hice fotos del paso a paso, tan sencillo y tan vistoso.
La cosa consiste en:
En una plancha de hojaldre, cortar unas estrellas grandes con un cortapastas y un círculo dentro, para que quepa la servilleta. Pintar con huevo batido, espolvorear con semillas de lino tostadas y sal maldon, hornear a 180º hasta que estén doradas.
Dejar enfriar... et voilà!!!
Lástima que en el fragor de la batalla, la cena de nochevieja, no hice fotos del paso a paso, tan sencillo y tan vistoso.
La cosa consiste en:
En una plancha de hojaldre, cortar unas estrellas grandes con un cortapastas y un círculo dentro, para que quepa la servilleta. Pintar con huevo batido, espolvorear con semillas de lino tostadas y sal maldon, hornear a 180º hasta que estén doradas.
Dejar enfriar... et voilà!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Me encantó! Super original! Me llevo la receta, abrazo!! =)
ResponderEliminarQuina idea més original, vistosa i divertida! Me l'apunto ;)
ResponderEliminarI és tan fàcil que no cal ni les fotos del pas a pas ;)
Quina passada! molt original!! petons
ResponderEliminarNolt xules!
ResponderEliminarMuas!
que monada!!!!!!!
ResponderEliminarT'ha quedat molt bé i molt original!
ResponderEliminarSegur que vas deixar a tothom amb la boca oberta.
Una abraçada
Pero que cosa tan chula! no me recuerdes la batalla de nochevieja, que a mi me tocó estar en primera línea de fuego!!!!
ResponderEliminarM´encant! Amb això deixes KO al personal!
ResponderEliminarQuè original!! i alhora bo...!petó
ResponderEliminarEfectivament, molt original. El millor de tot pot ser treure alguna cosa al final de tot on calgui sucar amb la pasta de full, així només els que l'han anat guardant durant el sopar podran fer la traca final ;-)
ResponderEliminar