15 diciembre 2011
Torró de nuvia - La recepta del 15
Un torró que vaig veure fa molt temps al foro de Mundorecetas. On hi trovareu un magnífic pas a pas. Ho va posar Alcoiama i segons ens explica el seu nom es degut a que ho feien antigament per a les celebracions de noces.
Ingredients:
Blat de moro en grà
Ametlla crua pelada
Sucre
Oli de girasol
Mantega per untar el motlle
Fer les crispetes amb el blat de moro. En una cassola amb un ratget d'oli posar una capa de grans, no molts ja que quan esclaten, s'omple la cassola. Reservar.
Fregir les ametlles fins que agafin un color dauradet.
Untar el motlle amb la mantega.
Fer un caramel amb el sucre i una miqueta d'aigua.
Barrejar les crispetes amb les ametlles, abocar per sobre el caramel i anant-ho posant al motlle. Aquesta operació s'ha de fer molt ràpid, ja que el caramel solidifica deseguida. Jo he repartit la barreja en el motlle i he abocat per sobre el caramel, és més fàcil.
Etiquetas:
Dulces,
La recepta del 15
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Maria, m'ha encantat el nom que li has posat! I que bonic que queda amb la forma de corona!!
ResponderEliminarEs deu assemblar un xic al torró d'alacant?
Petons!
Quin torró més xulo. No l'havia vist mai!
ResponderEliminarMoltes gràcies per la teva aportació!
Petonets!
Que original amb crispetes!!
ResponderEliminarMolt original amb les crispetes, ha de ser molt chunchi, i de gust molt bo.
ResponderEliminarUna abraçada
No coneixia aquest torró, gràcies per presentar-nos-el!!
ResponderEliminarpetonets
Amb aquest nom m'has deixat ben encuriosida, sens dubte quan he entrat m'he sorpès del tot. Un idea genial la d'aquest torró!
ResponderEliminarostres, de tots els torrons que he vist, aquest és el més original de llarg. Em guardo la recepta per provar-lo!
ResponderEliminarHola!!!
ResponderEliminarAquest si que no l'habia vist mai!!!
Segur serà un dels més originals.
Petonets
i Bon Nadal.
Oooh, quin torró més xulo! No coneixia pas aaquesta tradició, molt original la teva aportació! Segur que és boníssim!
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Pensava que havia vist la recepta de torró més original, però crec que la teva la supera!. Això de la recepta del 15 et permet gaudir moltíssim de cada bloc. Aquest "torró" que proposes és fantàstic! i queda tan bonic... Una abraçada Marylou.
ResponderEliminarÉs la corona dels torrons!!! molt original i bo!!!petó
ResponderEliminarDéu n´hi do! ÉS una cucada a la vista i espero que també ho sigui al paladar.
ResponderEliminarun turrón muy original y una monada de `presentación
ResponderEliminarPrimer premi a l´originalitat!!! Que ben presentat i quins ingredients més novetosos.... m´encanta la proposta. L´haurem de tastar.. petons,
ResponderEliminarQue dius, un torró de palomitas!!! ostres aquesta sí que es bona!!! m'encanta la idea molt molt original ehh! petons
ResponderEliminarOstres quin torró tan maco i original :)
ResponderEliminarQue gran, aquest torró! M'encanta, felicitats!
ResponderEliminarPreciós!!!!!!
ResponderEliminarQui ha dit que el torró havia de ser com un "totxo" rectangular?
Sembla una corona de gessamí, maquíssim, original i boníssim segur!
Petons ;-)
Premio a l originalidad desde luego está fantástico!
ResponderEliminarQue ocurrencia mas acertada.
Un beso