21 julio 2011
Brownie de xocolata
Recepta de la Mireia Carbó, que amb la seva simpatia i el seu bon humor característic, ho defineix així:
És tan increiblement senzill, tan sorprendentment ràpid i tan indescriptiblement bo, que sens dubte us el recomano. Què més haig de dir per convèncer-vos-en? Simplement és infal·lible, però això ja ho notareu quan vegeu la cara dels qui el tastin. I ni se us acudeixi dir que és tan fàcil de fer!
Ingredients:
125 grs. de xocolata per a postres o negra de rajola
125 grs. de sucre
100 grs. de mantega
80 grs. de farina
1 culleradeta de llevat en pols
3 ous
1 grapat de nous
Pesar bé tots el ingredients.
Intar el motlle, de 22 cms. de diàmetre està bé, amb mantega i farina (o xocolata en pols)
Picar les nous.
Trossejar la xocolata i posar-la amb la mantega en un bol. Desfer-la al microones a mitja potència i remenant. Primer un minut, obrir i remenar; desprès 30 segons, obrir i remenar... i així fins que estigui del tot desfeta. També es pot fer al bany maria.
Batre els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos. Afegir-hi la xocolata desfeta i remenar-ho molt suaument.
Afegir-hi la farina, barrejada emb el llevat, i les nous i abocar-ho al motlle.
El podem coure al microones durant 6 minuts a màxima potència, deixant-lo refredar 5 minuts dins del microones.
O al forn de tota la vida, com ho he fet jo, a 180º amb el forn precalentat, durant 30 minutos.
Etiquetas:
Bizcochos,
Microondas
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Brownie!! Es una de les meves perdicions! Si que és fàcil, però tan boooo. Les nous li donen el toc final :)
ResponderEliminarDavant d'un browie ( o qualsevol pastis de xocolata...) perdo els sentits. M'encanta.
ResponderEliminarpetonets
Quina pinta taaan bona...Mary Lou saps que em passa la part on deuen sortir els ingredients esta en blanc???
ResponderEliminarptns
La Nuria té raó,és una mica un postus interruptus :-P
ResponderEliminarAmb un bon brownie com aquest tens l'èxit assegurat! petó
ResponderEliminarHola Mireia,aquesta recepta la faré,pero primer he de apendre a fer el pa de pessic tradicional,perqué el que amb pasa és que amb queda obert per la meitad,no sé que puc fer per abirar-ho.
ResponderEliminar