11 abril 2011

Paté de surimi



Ho vaig veure al bloc de la Teresa i el vaig posar a pendents. És diferent del que jo acostumo a fer, també amb surimi, que per cert no está al bloc, ho hauré de tornar a fer, i que és l'aperitiu preferit de la meva filla.

Aquest ens ha agradat molt.

Ingredients:

200 grs. de palets e cranc (surimi)
160 grs. de formatge fresc (tipus Burgos)
20 grs. d'oli d'oliva
2 cullaradetes de suc de llimona
Un pessic de sal
Un pessic de pebre molta
2 cullerades de cibulet fresc picat (jo no l'he posat, no tenía)

Posar el palets de surimi al got de la Th. i ho triturar-ho 3 segons a velocitat 4, amb l'espàtula baixar les restes de les parets. Afegir la resta d'ingredients i barrejar 16 segons a velocitat 3. Abocar en un bol i reservar a la nevera fins l'hora de servir.

7 comentarios:

  1. Ara amb les caloretes vindrà fantàstic per a fer uns pintxos de mitja tarda :)

    ResponderEliminar
  2. Fresquet, senzill i bo, què més vols?

    ResponderEliminar
  3. Que rico!! yo hago una parecido con piña!! ideal para estos tiempos de calor!! Besotes de la Vaca!!

    ResponderEliminar
  4. Hola!!
    Guauuu paté de surimi?? pero que estupenda idea!!!
    Con esto encandilas a los invitados enseguida!!
    Besitosss

    ResponderEliminar
  5. Ara que comença a fer calor aquests aperitius freds vénen molt de gust!

    ResponderEliminar
  6. Hola Maria! quans dies sense saber de tu, vas al museu aquest dissabte? aquest paté ens agrada molt! jo hi ratllo per sobre ou dur... està de bici! petó

    ResponderEliminar
  7. També en preparo un de paté de surimi, una mica diferent, però provaré aquest, te molt bona pinta.
    Petons

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO