03 febrero 2011
Pollastre amb fruits secs
Del llibre de la Mireia Carbó "La cuina salvavides". Mireia m'alegra molt saber que ja tens a casa els teus petitons!!!
Ingredients:
1 pollastre tallat en vuitens
2 cebes
1 gra d'all
1 got de vi blanc
2 gots de brou de pollastre (o d'aigua)
8 prunes seques sense pinyol
1 grapat de pinyons
1 grapat de panses
1 grapat de nous
Oli d'oliva
Sal i pebre
Traiem la pell del pollastre i salpebrem la carn.
Ratllem les cebes i l'all.
En el got de la batedora elèctrica posem a remullar les prunes amb el brou (o dins del aigua).
Dins d'una cassola amb un raig d'oli d'oliva generós, daurem els talls de pollastre. Els reservem.
En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba i l'all.
Quan la ceba agafi color daurat, tornem a posar el pollastre a la cassola i afegim els fruits secs, però no les prunes. Ho ruixem amb el vi i ho deixem reduir.
Triturem les prunes juntament amb el brou o l'aigua, jo ho he fet amb aigua, fins que aconseguim una crema fina que afegim a la cassola i ho deixem coure a foc suau, fins que el pollastre sigui tendre.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
que meravella! i que pinta té aquest pollastre!! m'apunto la recepta
ResponderEliminarPetons!!
http://cosasdemicocina.blogspot.com/ si no t' importa em quedarè aquí donant una volteta!!
Hola, guapa!! Y tan rico este pollo así!!! me comía una buena ración... pero de muslo, por favor!!! :-)
ResponderEliminarUn besote!
Un guisat sensacional! I si la recepta és de la Mireia, té l'èxit assegurat ;)
ResponderEliminarDeliciós!! soc una enamorada de les receptes de la Mireia, aquesta encara no l´he feta però crec que m´animare pronte veient les teves fotos ummm...un petonet
ResponderEliminarquina bona pinta que té aquest pollastre! les receptes de la mireia sempre surten bé.
ResponderEliminarbuono il pollo !
ResponderEliminarLlàstima de la distància que sinó venia a dinar un plat de pollastre...quina bona pinta!!!
ResponderEliminarpetons
El pollastre es un dels meus plats preferits i amb els fruits secs ha d'estar sensacional.
ResponderEliminarEls guisadets que tenen aquest color... no fallen... segur que són bons!
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarTinc el llibre i no l'he fet!!!???, suposo que necessitava veure la fotografía... Crec que ja tinc recepta pel cap de setmana!t'ha quedat de forquillada!!!
ResponderEliminarMaryLou, he perdut l'adreça per enviar-te el premi del sorteig, necessito que me la tornis a passar quan et vagi bé a decuina arrobácarteras decuina punt net.
ResponderEliminardisculpa les molèsties, siusplau. :)
El cake riquisimo ..te ha salido estupendo y esta receta tiene una pintaza increible ..tomo nota ..BESOS MARIMI
ResponderEliminarQuin pollastre tan bo, des d'aquí em sembla sentir-ne l'olor!!
ResponderEliminarmira por donde yo lo hice este plato de la Mireia el domingo pasado y por tanto te digo que esta muy bueno.Facil y gustoso.
ResponderEliminarpeto
miquel