03 febrero 2011

Pollastre amb fruits secs


Del llibre de la Mireia Carbó "La cuina salvavides". Mireia m'alegra molt saber que ja tens a casa els teus petitons!!!

Ingredients:

1 pollastre tallat en vuitens
2 cebes
1 gra d'all
1 got de vi blanc
2 gots de brou de pollastre (o d'aigua)
8 prunes seques sense pinyol
1 grapat de pinyons
1 grapat de panses
1 grapat de nous
Oli d'oliva
Sal i pebre

Traiem la pell del pollastre i salpebrem la carn.

Ratllem les cebes i l'all.

En el got de la batedora elèctrica posem a remullar les prunes amb el brou (o dins del aigua).

Dins d'una cassola amb un raig d'oli d'oliva generós, daurem els talls de pollastre. Els reservem.

En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba i l'all.

Quan la ceba agafi color daurat, tornem a posar el pollastre a la cassola i afegim els fruits secs, però no les prunes. Ho ruixem amb el vi i ho deixem reduir.

Triturem les prunes juntament amb el brou o l'aigua, jo ho he fet amb aigua, fins que aconseguim una crema fina que afegim a la cassola i ho deixem coure a foc suau, fins que el pollastre sigui tendre.

15 comentarios:

  1. que meravella! i que pinta té aquest pollastre!! m'apunto la recepta

    Petons!!

    http://cosasdemicocina.blogspot.com/ si no t' importa em quedarè aquí donant una volteta!!

    ResponderEliminar
  2. Hola, guapa!! Y tan rico este pollo así!!! me comía una buena ración... pero de muslo, por favor!!! :-)

    Un besote!

    ResponderEliminar
  3. Un guisat sensacional! I si la recepta és de la Mireia, té l'èxit assegurat ;)

    ResponderEliminar
  4. Deliciós!! soc una enamorada de les receptes de la Mireia, aquesta encara no l´he feta però crec que m´animare pronte veient les teves fotos ummm...un petonet

    ResponderEliminar
  5. quina bona pinta que té aquest pollastre! les receptes de la mireia sempre surten bé.

    ResponderEliminar
  6. Llàstima de la distància que sinó venia a dinar un plat de pollastre...quina bona pinta!!!
    petons

    ResponderEliminar
  7. El pollastre es un dels meus plats preferits i amb els fruits secs ha d'estar sensacional.

    ResponderEliminar
  8. Els guisadets que tenen aquest color... no fallen... segur que són bons!

    ResponderEliminar
  9. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  10. Tinc el llibre i no l'he fet!!!???, suposo que necessitava veure la fotografía... Crec que ja tinc recepta pel cap de setmana!t'ha quedat de forquillada!!!

    ResponderEliminar
  11. MaryLou, he perdut l'adreça per enviar-te el premi del sorteig, necessito que me la tornis a passar quan et vagi bé a decuina arrobácarteras decuina punt net.

    disculpa les molèsties, siusplau. :)

    ResponderEliminar
  12. El cake riquisimo ..te ha salido estupendo y esta receta tiene una pintaza increible ..tomo nota ..BESOS MARIMI

    ResponderEliminar
  13. Quin pollastre tan bo, des d'aquí em sembla sentir-ne l'olor!!

    ResponderEliminar
  14. mira por donde yo lo hice este plato de la Mireia el domingo pasado y por tanto te digo que esta muy bueno.Facil y gustoso.
    peto
    miquel

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO